Sztárok

Tatár Csilla ilyen csinos kismama 4 héttel a szülés után

Négy héttel ezelőtt született meg Tatár Csilla gyereke, Milán Ruben. A boldog kismama először vitte utcára a kisfiát.

Minap éppen egy aranyos képet posztolt Tatár Csilla, amikor a hidegben babázott Mádai Vivien kisfiával. Most pedig már a saját kisfiát tolta ki sétálni. 

“4 hét után ma először voltunk sétálni.A részidőnkön még van mit javítani, mert az öltözködés most még tovább tartott, mint maga a levegőzés. De legalább tuti nem fázott!:))) ‪#‎milanruben‬ ‪#‎love‬ ‪#‎maternity‬ ‪#‎winter‬ ‪#‎stokke‬ ‪#‎budapest‬ ‪#‎mybabyboy‬”

4 hét után ma először voltunk sétálni.:) A részidőnkön még van mit javítni, mert az öltözködés most még tovább tartott,…

Szerző: Tatár Csilla2015. december 16.

Tatár Csilla négy héttel a szülés után sugárzik a boldogságtól, és ugyanolyan csinos kismama, mint a terhessége alatt, amikor még modellkedett is.

A Dal 2016 műsorvezetőjeként január végétől újra képernyőn láthatjuk Tatár Csillát, aki biztosan mindent megtesz, hogy összeegyeztesse a munkát és a gyereknevelést. “Egyelőre ezzel kapcsolatban nem szeretnék még nyilatkozni” – mondta Tatár Csilla.

A vicces posztokat elnézve azért biztosan szóba kerül majd a kis Milán:

Régen cipőket gyűjtöttem…????????????????❤ #newlife #withmybabyboy #milanruben #love

Tatár Csilla (@csillatatar) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top