Sztárok

Cesar Millan szerint az egyensúly a legfontosabb

Cesar Millan, a világ egyik leghíresebbb kutyapszichológusa, A csodálatos kutyadoki sorozat sztárja Amerikában sok mindenen elcsodálkozott, például azon, hogy sétáltatás közben a legtöbb eb húzta maga után a gazdáját – írja a Nol.hu.

Ha Cesar Millant meginterjúvolják, a leggyakrabban használt szava az egyensúly – írja a Nol.hu. Szerinte a gazda és a kutyája viszonyában az a legfontosabból. Amerikában sok mindenen elcsodálkozott, például azon, hogy sétáltatás közben a legtöbb eb húzta, vonszolta maga után a gazdáját. Mexikóban, szülőföldjén ilyesmit sosem látott. Ha az ember és kutyája viszonylag azonos sebességgel, egymáshoz közel megy az utcán, azt mutatja, hogy egyensúlyban vannak egymással – vallja.

Cesar Millan szerint az egyensúly a legfontosabb

A kutya sokat elmond a gazdájáról. Ha egy elegáns, finom hölgy egy doggal vagy egy dobermannal jelenik meg, akkor védelemre vágyik. Ha egy nagydarab motoros máltai selyemkutyát hordoz, az illető finomítani próbálja a külseje diktálta képet. Cesar Millan szerint randira is érdemes kutyát vinni. A partnerről sokat elmond, hogyan bánik négylábújával.

Budapesten december 19-én este tartott előadást a kutyadoki a Papp László Sportarénában, ahol élő kutyabemutatót és kutyaoktatást is láthatott a közönség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top