Sztárok

25 fotó a ma 25 éves Kulcsár Edináról

Ezúton szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni a ma 25 éves Kulcsár Edinának, akiről megható, kedves és extra szexi fotókat is összegyűjtöttünk!

Nem az elmúlt egy év volt a leglazább Kulcsár Edina életében, de mindenképpen a legizgalmasabb és legmozgalmasabb időszakot tudhatja maga mögött. Tavaly “születésnapjára” – kicsit korábban ugyan, de már mondhatjuk így – kiharcolta magának a Miss World 2014 második helyezését, ami magyar lánynak még sosem sikerült. Így indult tehát a ma már az Aktív műsorvezetőjeként is ismert és elismert Kulcsár Edina elmúlt egy éve. Ebből szemezgetünk most szexi, cuki, vicces és megható pillanatokat.

Kezdjük az elejéről:

Kulcsár Edina ugye hazahozta a Miss World 2014 második legszebb koronáját, közben megbeszélték Sarka Katával, hogy végre rájöttek a titok nyitjára, hogyan kell szépségkirálynőt választani. 

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Mivel Kulcsár Edina tavaly is december 23-án ünnepelte a születésnapját – igen, ez vicc akart lenni –, ezért a karácsonyi készülődés közben gyorsan megmutatta, hogy fest szemüvegben.

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Aztán gyorsan ünnepelt még egyet egy Miss World-tortával

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

A legjobb egyébként Kulcsár Edina természetében, hogy semmitől sem jön zavarba, még akkor sem, ha elrontotta a haját. Itt jegyezzük meg, hogy annyira szép, hogy teljesen mindegy, milyen a frizurája, senkinek nem tűnik fel, hogy kiegyenesedtek a loknik…

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Édesanyjával, aki legalább olyan gyönyörű, mint Edina, rendszeresen eljártak edzeni. Egyébként ezt a jó szokásukat a mai napig tartják. Amikor alkalom adódik rá, együtt töltik az időt, és ha már össze lehet kötni a kellemest a hasznossal… 

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Bár Kulcsár Edina szerint a szépség nem minden és mulandó is, a sport rengeteget dob a közérzeten, ráadásul ugye egészséges is, aztán ha úgy van, mindent ki lehet tenni az ablakba…

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

 

Itt ugyan még kissé korai volt, Edina máris a koronájától búcsúzott, mondván, nemsokára kezdődik az idei Magyarország Szépe-választás, és át kell majd adnia a fejdíszét.

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Végre mutatott a pasiknak egy dekoltázst, bár akkor még volt párja, Kulcsár Edina idei születésnapját már nem egykori szerelme mellett ünnepli.

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Különböző idézetekkel csodás képeket is megoszt. #imádjuk

Tőlem, nektek! ????Az álmainkért mindig küzdeni kell, és sosem szabad feladni! Amikor éppen úgy érezzük ,hogy nincsen tö…

Szerző: Edina Kulcsar2015. február 11.

Támogatja a családi belüli és a nők elleni erőszak elleni küzdelmet. 

ENGEM SOSEM BÁNTOTTAK, az arcomon csak lemosható tetoválás, és smink van! Nőnap alkalmából én is szeretnék a tegnap kü…

Szerző: Edina Kulcsar2015. március 7.

Azt is megmutatja, hogy smink előtt és smink után milyen gyönyörű, és hogy milyen fura fintorokat tud vágni…

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Kasza Tibi pedig kapva kapott az alkalmon és több extraszexi fotót is lőtt Kulcsár Edináról.

Ezek azok a képek, amiket tegnap említettem, hogy nem láttatok még így!Ha valaki szeretne belekukkantani, hogy milyenek…

Szerző: Edina Kulcsar2015. március 16.

Egy újabb Kasza Tibi kép, még a múltkori fotózásról! ???? Ez hogy tetszik?

Szerző: Edina Kulcsar2015. április 1.

Edina édesanyja mellett a dédimamáját tekinti az egyik legfontosabb embernek az életében. Mint azt korábban elmondta, a “Nagyi” nagyon büszke rá, ő nevelte fel, és mindig mindenben támogatta.

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Még egy szexi fotó, és nyugodtan görgess tovább, mert lesz még…

Jelentkezz te is a Magyarország Szépe versenyre! ???? https://m.youtube.com/watch?v=wwdkN8H31z0Fotó: ViennFashion – Vivien Borzi PhotographySmink: Heizer Anita make-up artist#MissWorldHungary2015

Szerző: Edina Kulcsar2015. április 25.

Kulcsár Edina a Casanova Night című musicalben is kapott egy szerepet, aminek kedvéért tavasszal átutazták Amerikát is, de előtte még megmutatta, hogy milyen extraszexi cuccban lép színpadra.

Tegnap elkísért anyukám ( Krisztina Jakab Photography) a Casanova próbára, és készített rólam egy képet, az egyik jelmezemben! Hogy tetszik? ????

Szerző: Edina Kulcsar2015. május 6.

Ez “csak” egy nyári szexi:

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Ezen a fotón már Amerikában van, épp Las Vegasba készültek a Casanova Night show-val. Konklúzió: kiengedett hajjal Jázmin hercegnő a mi Kulcsár Edinánk, fonott hajjal pedig Pocahontas, ergo, nem csak gyönyörű, bármilyen szerep tökéletesen illik hozzá.

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Los Angelesben járva pedig Michael Jackson csillagát is megsimogatta:

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Ezt a fotót már itthon készítették róla, nem is olyan rég. Esküvői ruhában is csodaszép…

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Azt még mindenképpen tudni kell Edináról, hogy nagy állatbarát, imádja a kutyusokat, neki is van egy, Fifi, és a cicákért is bolondul. Korábban megmentett kismacskáját Tonynak hívja, a fotón is vele pózol.

????????❤️

Szerző: Edina Kulcsar2015. július 25.

Aztán, hogy ne legyen több cuki, mint szexi, mindjárt helyreáll az egyensúly, mert ennek a fotónak a láttán valószínűleg pasik százait kellett hideg vízzel borogatni és egy kényelmes székhez kísérni, hogy lejjebb menjen a vérnyomásuk…

Ezt a képet ❗️ Nerpel Photography❗️ készítette, aki édesanyámmal együtt kezdett el a fotózást tanulni! ????????1-2 hete…

Szerző: Edina Kulcsar2015. november 11.

Kulcsár Edina pedig saját kollekciót is is tervezett, amelynek ennyire csodálatos darabjai lesznek, mint például amilyet ezeken a fotókon visel. 

Ezt a képet Velencében készítettük! Igaz, werk képként tettük ki az Edina Kulcsar Showroom oldalára, de mára már a…

Szerző: Edina Kulcsar2015. október 21.

Ők pedig a két legfontosabb személy Kulcsár Edina életében: az édesanyja és dédije, vele egy fotón. Nagyon édesek!

Az a két ember akik a legtöbbet jelentenek számomra, és akikre tudom, hogy bármikor bármilyen helyzetben számíthatok! ????❤️

Szerző: Edina Kulcsar2015. november 24.

Ezzel a virágcsokorral pedig családja köszöntötte fel a ma 25 éves Kulcsár Edinát, akinek ezúton kívánunk mi is nagyon boldog születésnapot és egyben boldog karácsonyt is.

25 szál rózsa, mert 25 éves lettem! ☺️ ????❤️

Szerző: Edina Kulcsar2015. december 23.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top