Sztárok

10 dögös fotó a 46 éves Gwen Stefaniról

Bár kissé haragudtunk Gwen Stefanira, amiért korán kiejtette Király Viktort a The Voice döntőjéből, azért be kell látnunk, hogy 2015-ben határozottan sok hír szólt róla. Dögös fotókat hoztunk a 46 éves, háromgyermekes énekesnőről, akinek igazi hullámvasút volt az idei év, de most a csúcson van.

A 90-es években nagyot robbantott a No Doubt a Just a Girl és a Don’t Speak slágerekkel. 2004-ben szólóban folytatta tovább Gwen Stefani, aki 2007-ben Budapesten adott koncertet, és ha már nálunk járt, akkor az Early Winter című számához is leforgatott egy klipet a Nyugatinál.

Nemcsak Gwen karrierje szárnyalt, de a magánélete is. 2002-ben feleségül ment Gavin Rossdale zenéhez, akitől 2006-ban megszületett az első, 2008-ban a második, 2014-ben pedig a harmadik fiuk. Azonban soha annyi cikk nem született Stefaniról, mint 2015-ben. Ebben az évben visszatért a The Voice műsorba, bejelentette a válását, majd arról is mesélt a 46 éves énekesnő, hogy rátalált a szerelem, méghozzá zsűritársa Blake Shelton személyében. Kemény éven van túl, de most határozottan a csúcson van, úgy a magánéletben, mint a munkájában.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top