Sztárok

Sarka Kata kilométeres combját kritizálják

Van, aki imádja, van, aki azt állítja, hogy Sarka Kata sem tökéletes, de a lényeg, hogy beszélnek róla.

Sarka Kata minden bizonnyal tudja, hogy mit csinál, mikor szexi fotót oszt meg és jelentőségteljes idézetet biggyeszt a kép mellé, mert bizony kap hideget és meleget is. A párducként is fantasztikus Sarka Kata ugyanis most egy extraszexi, combvillantós fotóval örvendeztette vagy éppen borította ki az őt követő népet a közösségi oldalon. Magabiztosságról írt idézetébe ugyanis sokan belekötöttek.

“Ha jól érzed magad a bőrödben, és nem azon töprengsz folyton, hogy milyennek kellene lenned, akkor jóval magabiztosabb leszel” – írta Daniel Gottlieb idézetét a fotó mellé Sarka Kata, aki társasozás közben is tud meglepetést okozni.

Ha jól érzed magad a bőrödben, és nem azon töprengsz folyton, hogy milyennek kellene lenned, akkor jóval magabiztosabb leszel.Daniel GottliebViennFashion – Vivien Borzi Photography

Szerző: Sarka Kata2015. december 28.

A rajongók pedig, ahogy az lenni szokott, hol támadják, hol imádják az újra fitneszversenyre vágyó Sarka Katát.

“Kata kiírta, hogy erezd magad jól a bőrödben úgy, ahogy vagy (ezáltal ő is ezt teszi) csak hogy ez a monológ rá nem igaz, hiszen ő azért változott meg, mert azon toprengett h milyennek kellene lennie. Másoknak írja ki ezt!! Amikor magát meghazudtolja!”

“Ezt az idézetet te el is olvastad kedves Kata? Kicsit többször olvasd el, szerintem te sokat töprengsz, azon milyennek kellene lenned, amúgy kevesebb edzés »posztolása« sokkal több, hidd el. Szép napot neked! Egyébként ez a képed nagyon jó.”

“Egyáltalán nem vastag a combja!! Szép és formás lába van. Kinek tetszik egy ropi lábú nő?! Túl sok a rosszindulat már megint.”

“Nagyon szép vagy, fantasztikus az alakod, illetve nagyon bájos az arcod! Így vagy jó, ahogy vagy! Nekem régebben is tetszettel, de a mai társadalom a mostani külsődet jobban értékeli. Ez nem pénz, akarat kérdése!”

Eljött végre a téli szünet! Pihenés, boldogság, és mindjárt Karácsony! Annyira vártuk már! Élvezzétek minden egyes percét, mert hamar elrepül!Fotó: ViennFashion – Vivien Borzi PhotographySmink: Heizer Anita

Szerző: Sarka Kata2015. december 18.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top