Sztárok

Nem dolgozik már a földhivatalban a Csillag születik nyertese

Sokan azt gondolták, ez a legtöbb, amit elérhet a szakmában a győztes. Pedig az énekesnek évről évre egyre több fellépése van – írj a Borsonline.

Mészáros János Elek nyerte meg a Csillag születik negyedik szériáját 2012-ben – írja a Borsonline. Az énekesnek évről évre egyre több fellépése van. Idén kétszáznál is több koncertet adott, ezek miatt viszont civil foglalkozását is fel kellett függesztenie egy időre.

Még visszatért a földhivatalba a műsor után Mészáros János Elek, ahol talajtani szakmérnökként és főtanácsosként dolgozott részmunkaidőben. Viszont ma már csak a zene van.

Nem dolgozik már a földhivatalban a Csillag születik nyertese

“Fizetés nélküli szabadságon vagyok, ennyi koncertet nem lehet bírni. Egy évig voltam félállásban, mellette 180 koncertet adtam. Többnyire templomi fellépéseim vannak, és határon túli magyaroknak is sokat énekelek. Én magam szervezem a fellépéseimet, ott a kert, a szőlő és az állatok is”mesélte Mészáros János Elek a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top