Sztárok

A ma 41 éves Bradley Cooper négy legemlékezetesebb igazi és mozis románca

Azon talán nincs vita, hogy Bradley Cooper az egyik leghelyesebb hollywoodi pasi, akinek a szerelmi életét örömmel követjük nyomon nemcsak a filmekben, hanem a valóságban is. Születésnapja alkalmából körbenéztünk mindkét fronton a szívügyeit illetően.

Bradley Cooper igazi szerelmei

Renée Zellweger

A ma 40 éves Bradley Cooper négy legemlékezetesebb igazi és mozis románca
A Case 39 című filmben

Hogy Bradley Cooper magával Bridget Jonesszal járt volna? Igen, igen és igen. Ők ketten a Case 39 című óriásit bukó thriller forgatásán gabalyodtak össze még 2009-ben, de Zellweger pechjére, amikor az ő karrierje épp elkezdett lefelé ívelni, a Másnaposoknak köszönhetően Cooper az egyik legkeresettebb névvé vált Hollywoodban. Amikor 2011 elején kiderült, hogy szétmentek, sokan egyből azt emlegették, hogy Cooper szeretőt tartott, de Zellweger a sajtósán keresztül cáfolta a hírt: “Ha meg kéne neveznem Brad szeretőjét, az egyértelműen a karrierje volt. Rengeteget kellett dolgoznia azért, hogy a sok mellékszerep után végre főszerepeket kapjon.” A hírek szerint Zellweger sokáig utazgatott a férfi után, hogy működjön a kapcsolatuk, de egy idő után be kellett látnia, hogy a sztárnak egyszerűen nincs ideje rá.

Zoe Saldana

A ma 40 éves Bradley Cooper négy legemlékezetesebb igazi és mozis románca

Cooper az Avatar gyönyörű és szuperokos – Zoe Saldana-interjúnkat itt olvashatod – színésznőjével a Lopott szavak című 2012-es film forgatásán jött össze, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a kapcsolatuk igencsak viharosra sikeredett. Kapásból azt is letagadták, hogy ők ketten egy párt alkotnak, és csak a csókolózós paparazzifotók megjelenése után nem tagadták tovább a románcukat. Rövid, nagyjából másfél éves együttlétük folyamán állítólag többször is szakítottak, majd békültek ki újból, és igazából azt sem lehet pontosan tudni, mikor mentek szét: az egyetlen biztos pont, hogy Saldana 2013-ban már egy másik pasival – későbbi férjével – randizott.

Suki Waterhouse

A ma 40 éves Bradley Cooper négy legemlékezetesebb igazi és mozis románca

Amikor a világ azért drukkolt, hogy Cooper végre összejöjjön Jennifer Lawrence-szel, ő inkább egy 23 éves modellre, Suki Waterhouse-ra hajtott rá. Már kilenc hónapja jártak, amikor először az Amerikai botrány amerikai premierjén nyilvánosan közösen mutatkoztak együtt. Látszólag nagy volt a boldogság, ám a jókora korkülönbség bekavart: Cooper már családot szeretett volna, Waterhouse azonban még nem állt készen erre, így idén év elején látszólag békében ugyan – erre utal, hogy néhány hónappal a szakításuk után még együtt buliztak a Coachella fesztiválon –, de szétmentek.

Irina Shayk

A ma 40 éves Bradley Cooper négy legemlékezetesebb igazi és mozis románca

Ha már tényleg teljesen esélytelen, hogy Cooper a való életben is összejöjjön a földkerekség egyik legdögösebb szőkéjével, Jennifer Lawrence-szel, akkor legalább válassza a földkerekség egyik legdögösebb barnáját. Bradley Cooper így tett, és a szupermodell Irina Shaykkal jött össze. Valamikor tavaszra datálódik, hogy ők ketten egymásra találtak, és azóta nemcsak a közös nyaralás jött össze, hanem Cooper már be is mutatta kedvesét édesanyjának, aki állítólag teljesen odáig volt a fia választottjáért. Soká éljen az ifjú pár!

Bradley Cooper filmes románcai

Jennifer Connelly és Scarlett Johansson – Nem kellesz eléggé

A ma 40 éves Bradley Cooper négy legemlékezetesebb igazi és mozis románca
Jennifer Connelly oldalán

Ahogy az életben, úgy a filmekben is a világ legszebb női veszik körül Coopert, aki a Nem kellesz eléggé című filmben képtelen választani közülük. Bár látszólag szereti a feleségét (Jennifer Connelly), egyszerűen képtelen ellenállni egy új csábításnak, amikor megismerkedik a Scarlett Johansson által alakított Annával. Amikor a felesége ezt megtudja, először még önmagát okolja ezért, ám később rá kell jönnie, hogy nem ő, hanem a kikapós Bradley volt a ludas. Nem ezért a szerepéért zártuk szívünkbe a színészt, de az kétségtelen, hogy szerethető módon tud seggfejet játszani.

Zoe Saldana – Lopott szavak

A ma 40 éves Bradley Cooper négy legemlékezetesebb igazi és mozis románca

Ez az a pont, ahol a valóság keveredik a fikcióval, mivel ők ketten a film forgatásán valóban összejöttek, a film pedig pont arról szól, hogy egy író felolvasást tart a legújabb könyvéből, ami elvileg egy fiktív karakterről – aki “véletlenül” szintén író –, szól, ám nagyon úgy tűnik, hogy a férfi a saját életének egy szeletét dolgozta fel hozzá, csak ezt nem meri bevallani. Saldana ebben a tripla fenekű filmben játssza a regény főhősének szerelmét, és a film egyik kulcspillanatában Bradley hazudik neki egy óriásit. A Lopott szavak nem túl emlékezetes mozi, de az biztosan érződik, hogy Saldana és Cooper közt csak úgy izzik a levegő.

Sienna Miller – Amerikai mesterlövész és Az ételművész

A ma 40 éves Bradley Cooper négy legemlékezetesebb igazi és mozis románca

Minő véletlen, hogy egy éven belül Sienna Miller kétszer is eljátszotta Bradley Cooper szerelmét. Először az Amerikai mesterlövészben alakította Chris Kyle mesterlövész feleségét és gyermekeinek anyját, akinek meg kell küzdenie a férje démonaival, aki egyszerűen képtelen elengedni a harcmezőn szerzett traumáit, és normális családi életet élni. Aztán októberben jött Az ételművész, ahol Miller a mesterszakácsot alakító Bradley Cooper jobb kezét játszotta a konyhán, és végig azért szurkoltunk, hogy bár folyton szívatták egymást, azért a végén jöjjenek össze. Összejöttek, és ezt jó volt látni.

Jennifer Lawrence – Napos oldal és Serena

A ma 40 éves Bradley Cooper négy legemlékezetesebb igazi és mozis románca

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper ugyan már négyszer szerepeltek együtt, de ebből csak kétszer alakítottak szerelmespárt. A Serenát inkább felejtsük el gyorsan, annyira rossz film volt, és koncentráljunk inkább a Napos oldalra, a filmre, ami után egy fél világ azt gondolta, hogy a világ két legszebb emberét a sors is egymásnak teremtette, és Bradley-nek sürgősen randiznia kellene Jennifer Lawrence-szel. A filmben mindketten enyhén kattant figurákat alakítanak hasonlóan kattant családtagokkal, és bár a figurák múltja elég súlyos, a közös jövőjük garantáltan fényes lesz. Igazi feelgood mozi, amit bármikor jólesik újranézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top