nlc.hu
Sztárok
Extracuki fotó Tatár Csilla kisfiáról

Extracuki fotó Tatár Csilla kisfiáról

Rettentő cuki fotót töltött fel közösségi oldalára kisfiáról Tatár Csilla.

Tatár Csilla élvezi az anyaság minden pillanatát. Nem csoda, kisfia, Milán Ruben, aki 4 kg-os súllyal és 56 centivel érkezett meg november 19-én, szépen nődögél, és legfrissebb fotói láttán csak olvadozni bírunk. A szülése után rendkívül csinos Tatár Csilla anyaként is könnyedén veszi az akadályokat, követőivel sikerélményét is megosztotta: “Már nem csak kézben és hordozókendőben, de hintában is tudok altatni.Sikerült!” – írta Tatár Csilla Milán Ruben fotója alá. 

Már nem csak kézben és hordozókendőben, de hintában is tudok altatni.:) Sikerült!:) #milanruben #love #megkenemegtanulnomnehanyaltatodalt #love ADAMO Hammock #babysleep

Szerző: Tatár Csilla2016. január 5.

Az alvós fotót is posztoló Tatár Csilla egyébként altatódalokat is szeretne megtanulni és dúdolni a kicsinek, így reméljük majd videó is felkerül a közösségi oldalra. Annyira azonban még ne fussunk előre, egyelőre bőven szuper lenne, ha Milán Ruben már egy cuki mosolyt is mutatna mamája rajongóinak. Úgy érezzük egyébként, érik a pillanat, de addig megmutatjuk, hogy korábban hogyan bújt édesanyjához a kicsi.

Tudtam, hogy Milán érkezése mindent megváltoztat, de hogy még a hajam színét is..:) Így lettem szőkéből, barna.:) Éljenek a hormonok!:))) #milanruben #love #festéknélkül

Szerző: Tatár Csilla2015. december 22.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top