Sztárok

Íme Tatár Csilla babaváró naplója mesés képekkel

Tatár Csilla november 19-én hozta világra a kisfiát, Milán Rubent. Megmutatjuk, hogyan várta a műsorvezető az első gyerekét.

Valóra vált Tatár Csilla vágya, és csak akkor derült ki, hogy világra hozta a kisfiát, amikor már mindketten otthon voltak. 

Tatár Csilla fia születését a közösségi oldalán jelentette be, ahogy azt is, hogy már otthon vannak és apró részletekkel is szolgált. Kunos Milán Ruben igazán nagy baba, 4 kilóval és 56 centivel jött a világra.

Íme Tatár Csilla babaváró naplója mesés képekkel

A műsorvezető nagyszerűen viselte a terhességét, sugárzott a boldogságtól. Olyannyira, hogy már azokon a képeken is látszott rajta, amikor még nem jelentette be az örömhírt.

Pink power.☺

Szerző: Tatár Csilla2015. április 29.

Május közepén azonban Tatár Csilla maga jelentette be, hogy kisbabát vár. “Nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben” – kezdte a hosszú blogbejegyzést, de a kép minden szónál többet mondott.

A sárga ruha, amiben Tatár Csilla az Eurovíziót vezette, az egyik kedvencünk volt.

A terhessége idején a műsorvezető mindenek elé helyezte a kisbabáját és különösen fontosnak érezte, hogy el tudjon lazulni ebben az időszakban. “Tudom, hogy közhelynek hangzik, de most semmi más nem érdekel, csak az, hogy a pici egészséges legyen. A hozzám közelállók tudják, mennyire régóta vágytam arra, hogy kisbabám legyen, így egyelőre nem foglalkozom azzal, hogy fiú lesz vagy lány, csak az egészsége számít”mesélte nekünk Tatár Csilla a terhessége bejelentése után.

Relax Gyöngyivel a Nagy-Szín-Pad! elődöntője előtt.:) Este pedig élő adás az A38 hajóról és az Akváriumból!:) Padma Jógastúdió

Szerző: Tatár Csilla2015. május 21.

A Magyarország szépe műsorban már a legtöbben nem is a versenyzők ruhájára voltak kíváncsiak, hanem arra, hogy mit visel majd a szépségversenyen a várandós Tatár Csilla, aki nem okozott csalódást. Merész és elegáns ruhájáról nehéz volt levenni a tekintetünket.

Köszönöm Benes Anitának a csodálatos ruhát! 🙂 Daalarna – Benes Anita

Szerző: Tatár Csilla2015. június 21.

A műsorvezető szívesen mutatta meg növekvő pocakját. Amikor túljutott a félidőn, azt is egy helyes képpel ünnepelhettük vele együtt. 

Túl a félidőn!:)) #ilovemybelly

Szerző: Tatár Csilla2015. július 13.

Tatár Csilla kismamamodellként is megállta a helyét, nem is akárhogyan! 

#lovemybelly #fashion #shooting #budapest #together #suel #comingsoon #rekavago ☺????

Tatár Csilla (@csillatatar) által közzétett fénykép,

Gyakorlatilag az egész időszakot aktívan végig dolgozta a műsorvezető, aki azt is elme

“Hál’ Istennek, folyamatosan táncol a hasamban. Egyébként szeretem érezni, hogy mozgolódik. Nagyon érdekes azonban, hogy amikor a Filmklubot forgatjuk, mindig elcsendesedik. Nem értettem, hogy miért, és rájöttem, hogy azért, mert ott folyamatosan beszélek, és szerintem a hangom megnyugtatja. Ha egyedül vagyok otthon, vagy nem beszélek, folyamatosan táncol. Amikor beszélek, vagy interjút készítek, lecsillapodik” mesélte Tatár Csilla, aki elmondta, hogy nem most kell a végzet asszonyának sem lenni.

Szívem csücske ez a műsor.:) #filmklub #petofilive #petofitv #shooting #work #ilovemyjob

Tatár Csilla (@csillatatar) által közzétett fénykép,

A kis Milán Ruben babaszobáját már láthattuk korábban, amikor a büszke kismama nem bírta magában tartani és elárulta, hogy fiút vár. Ennyit az anyai fogadalmakról” – viccelődött Tatár Csilla.

Itt állok Meseország kellős közepén!:) És igen, én már pár hete tudom és amióta tudom, alig bírom magamban tartani, hogy…

Szerző: Tatár Csilla2015. október 1.

Október elején vett búcsút Tatár Csilla a műsorától

Felvettük az utolsó Filmklubot is.:) Erre a hajóra, most egy darabig nem szállok fel.:))) #petofitv #filmklub #a38 #waitingforourbabyboy

Szerző: Tatár Csilla2015. október 6.

Akkor már nehezen fért a kocsi volánja mögé, és jól jött egy kis segítség. 

Amikor már alig férsz be a kormány mögé, kell egy megbízható sofőr!:))) #myfriend #thx #thebest #funny #ilovemybelly Dudás Ádám hivatalos oldala

Szerző: Tatár Csilla2015. október 29.

A szülés előtti hetekben már többen azt beszélték, hogy Tatár Csilla titokban megszülte a kisbabáját, de ő maga vetett véget a találgatásoknak. Az esküvője bejelentése után mindenki örömmel gratulált neki, és íme a nagy bejelentés, amire mindenki várt:

Azt hiszem elfogytak a szavaim, ilyen szerelem tényleg nincs is a földön! 2015. november 19-én megszületett Kunos Milán…

Szerző: Tatár Csilla2015. november 22.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top