Sztárok

Komár László lánya támadja apja végrendeletét

A bökkenő csupán az, hogy a kislány még csak 12 éves.

Már több mint három éve, hogy Komár László meghalt, a kedélyek a mai napig nem csillapodnak az énekes egykori felesége és özvegye között. Komár László örökségéért ugyanis még a mai napig háború dúl. Most az énekes exe közös kislányuk nevében perli Komár László özvegyét azért a házért, amiben Krisztina és László az énekes haláláig laktak – írja a Story magazin. 

2011-ben Krisztina lett annak a háznak a tulajdonosa, amelyet együtt építettek Lacival, mert Lacinak szüksége volt a pénzre. A tulajdoni lapon is csak az asszony neve szerepel. Már csak ezért sem érti, hogy Komár László korábban Hajdú Pétert is perelő exe milyen alapon támadja meg a kettőjük közti szerződéseket. 

Komár László lánya támadja apja végrendeletét

“Amikor azt olvasom az újságokban, hogy valaki méltósággal gyászol, arra gondolok, milyen szerencsés, hogy megteheti. Én ugyanis nem tudok igazán megnyugodni, mert újabb és újabb támadások érnek. Laci exe most épp a néhai férjem és általam kötött szerződéseket akarja hatálytalanítani a lánya nevében, a jó erkölcs nevében. Ráadásul a 12 esztendős kisgyerek szájába adják a beadvány teljes szövegét: “Édesapám egészsége évek óta kritikus volt. A halálát megelőző két évben olyan állapotban volt, hogy a járás is nehézséget okozott neki, folyamatosan fájdalmakra panaszkodott, és tudtommal morfiumot tartalmazó fájdalomcsillapítóval kezelték…” – mondta Komár László özvegye.  

Komár László lánya támadja apja végrendeletét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top