Sztárok

Kinézte magának egy férfi Király Viktort

Király Viktor igen kínos, de vicces szituációba keveredett egy stewarddal, amikor az USA-ból repült hazafelé.

Az amerikai Voice meghozta Király Viktornak a várva várt sikert. Rengetegen felismerik, az utcán megállítják, szelfiznek vele, ráadásul világsztárokkal is kezet rázhat Király Viktor, szóval egyelőre úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben halad. Ezt maga a már Magyarországon lévő Király Viktor is elmesélte a reggeli Mokkában, ahol Kárász Róbert kérdésére egy igen vicces incidensről is beszámolt.

“Még mindig a mai napig felismernek az utcán, most is, ahogy hazarepültem Magyarországra, tök vicces volt, hat órán keresztül egy férfi steward folyamatosan nézett, figyelt. Szemezett, és már egy kicsit kellemetlenül éreztem magam, nem tudtam, mit csináljak magammal, végén felálltam, valamit mondani akartam neki, hogy kiderüljön, mit akar. Megkérdeztem, hogy pici-e ez a reptér, mert van egy átszállásom. Megkérdezte, hogy hova megyek, mondtam neki, hogy Budapestre. Viktor? Igen. Tudtam! – mondta és nagyon örült neki. Szóval ilyenek vannak” – mesélte Király Viktor hatalmas mosollyal, és azt is elárulta, hogy egy hónapig itthon lesz.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top