Sztárok

Jamie Foxx égő autóból mentett ki egy részeget – videó

Jamie Foxx múlt éjjel kimentett valakit egy égő autóból, de nem büszke a tettére.

Az Oscar-díjas színész szerint ugyanis természetes, amit tett. “Nem vagyok hős, de tennem kellett valamit” – magyarázta. 

Jamie Foxx a Los Angeles-i otthonától nem messze szemtanúja volt egy autóbalesetnek, és amikor az autó kigyulladt, látta, hogy a benne ülő férfi nem moccan. Később kiderült a férfiról, hogy ittas volt.

“Jamie nem hezitált, egyből odafutott az égő kocsihoz” – mondta egy szemtanú az ABC Newsnak.

A rendőrség szerint a férfi autója a vízelvezető padkának ment, és a vezető elvesztette az uralmát a gépjármű felett, ami megcsúszott, majd többször átfordult a tengelye körül, mielőtt kigyulladt.

“Ketten futottak az autóhoz, az egyikük a kigyulladt autóból szerzett szerszám segítségével kiszabadította a sofőrt, miután betörte a lángoló kocsi ablakát, és levágta a vezetőt a biztonsági övről” – hangzik a rendőrség hivatalos közleménye. Brett Kyle fej-, mellkasi és nyaki sérüléseket szenvedett, de hála Jamie Foxxnak, a kórházi kezelés után teljes felépülés várható.

Jamie Foxx égő autóbol mentett ki egy részeget - videó

Katie Holmes párja, Jamie Foxx egy képet is megosztott az oldalán, ahol Kyle édesapja mondott neki köszönetet. “Találkoztam a fiatalember apjával ma. Csak ennyi számít. Az ember, a fiú, a testvér élete, akinek megmaradt az élete. Isten körénk fonta a karját. Nincs hős. Csak boldog apa” – írta a színész.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top