Sztárok

Az 51 éves Monica Bellucci külsejét szapulják

Rengeteg nő örülne, ha olyan alakja lenne, mint Monica Belluccinak. Az 51 éves színésznőt mégis többen leszólták a párizsi divathéten.

Amikor Monica Belluccit Bond-lánynak választották, bebizonyította, hogy a kor nem számít. “Egy nő kortól függetlenül lehet nőies és vonzó. Én ezért naponta teszek is” – mondta akkor, és ahogyan a párizsi divathétre megérkezett, a divatkritikusok véleménye szerint bármelyik modellt lekörözte a megjelenésével.

51 éves Monica Bellucci deréktől lefele

Azért nem mindenki volt ennyire elragadtatva Monica Belluccitól. Találgatták, miért visel napszemüveget, amikor senki máson sem volt, ráadásul az időjárás sem igényelte. De nem ezért szapulták a legtöbbet a színésznőt.

51 éves Monica Bellucci deréktől lefele

Sokkal inkább azért, mert bármennyire is jó az alakja, többen egyetértettek abban, hogy a vastagabb leggings és a platformos cipő nem való egy elegáns divathétre. “Deréktól lefelé szégyellje magát!” – írta valaki. “Olyan, mintha két különböző ember öltöztette volna, felül egy olyan, aki ért a divathoz, alul pedig egy olyan, aki hírből sem ismeri az eleganciát” – kontrázott más.

51 éves Monica Bellucci deréktől lefele

Monica Bellucci alakját sokan sokszor méltatták már, a megjelenésével is ritkán fog mellé. De, ha egy olyan csinos és stílusos nő, mint Belluuci, rosszul választ ruhát, az biztosan felkelti mindenki figyelmét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top