Sztárok

Demcsák Zsuzsát zaklatják használt harisnyájáért

Van néhány elvetemült rajongó, akinek teljesen mindegy, hogy mit, csak valamit megkaparinthasson imádott hírességétől. Nos Demcsák Zsuzsa is belefutott már ilyenbe.

A Mokka reggeli adásában a közösségi oldalak használatáról és újabb fejlesztéséről volt szó. Mikor az üzenetek és negatív kommentek kerültek terítékre Demcsák Zsuzsa kifakadt és elmesélte, miféle leveleket, kap nap mint nap.

“Az a baj, hogy az üzeneteket nem tudom letiltani, márpedig annyi lábfetisiszta van, hogy én egyenesen azt gondolom, hogy Magyarország a lábfetisisztáknak az országa!” – mondta az aggódó Demcsák Zsuzsa, aki tovább folytatta a történet.

“Nekem olyan is van, aki azt kéri, hogy küldjem el neki a használt harisnyámat!” – fakadt ki végül, majd a stúdióban vendégként meghívott Lolával megállapítják, hogy ennél sokkal pikánsabb fotókat és kéréseket is szoktak kapni, persze egyiknek sem örülnek, és jobb lenne őket azonnal letiltani.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top