Sztárok

Dal 2016: ők már biztosan döntősök

Az első középdöntőn máris túl vagyunk, és egyre közeledik a pillanat, hogy megtudjuk, ki képviselheti hazánkat Svédországban.

A Dal 2016 középdöntőjében nagyon izgultunk, hogy vajon Kállay-Saunders András és Tolvai Reni, akik ugye már nagyon régóta egy párt alkotnak, vajon kéz a kézben jutnak-e tovább, vagy esetleg elválnak útjaik.

Nos, mint kiderült, útjaik elváltak, hiszen Tolvai Reni nem jutott tovább.

A korábbi adások egyik legaranyosabb pillanata az volt, amikor Tatár Csilla cipőjét elhagyva táncolt, majd kérte a zsűri véleményét. Annál a pillanatnál, amikor Tóth Andi rosszul lett, pedig kicsit kétségbeestünk A Dal 2016 múlt heti adását nézve, de ugye később kiderült, hogy minden rendben, csupán kedveset evett és túlságosan izgult az énekesnő.

A végső döntőbe Petruska, Oláh Gergő, a Kállay Saunders Band és Mushu  jutott tovább, értük izgulhatunk két hét múlva, amikor végre kiderül, hogy ki juthat ki Stockholmba, Svédországba, az eurovíziós dalverseny végső állomására.

 A Dal 2016 továbbjutói tehát:

  • Petruska
  • Oláh Gergő
  • Kállay Saunders Band
  • Mushu

 Hallgasd meg A Dal 2016 továbbjutóinak dalát:

Petruska

Oláh Gergő

Kállay Saunders Band

 Mushu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top