Sztárok

Vujity Tvrtko balettozott, ma már nem lesz jobb – videó

El tudod képzelni a pillanatot, amikor Vujity Tvrtkonak azt mondja egy balettoktató, hogy: "akkor, popsi feszít"?! Megtörtént!

A reggeli Mokkában az új őrületet mutatták be, a felnőtt balettet. Vujity Tvrtko pedig volt olyan jó fej, hogy beállt, és ropta, illetve megpróbálta, amivel ma már kora reggel garantáltan megcsinálta a napunkat.

Egyébként Vujity Tvrtko mindig minden vicces dologban benne van, a Sztárban sztár adásaira is elment nevelt lányával korábban, és a színfalak mögött táncoltak, ha éppen bulizós zeneszámot adtak elő a versenyzők. Persze az nem volt ilyen látványos, a mai sokkal jobban sikerült.

Mivel a Mokka műsorvezetője Vujity Tvrtko kételkedett saját képességében, hogy a balettmozdulatok sikerülnek neki, azonnal beállt, illetve beállították, de nem húzzuk tovább az időt…

“Magamon is megdöbbentem, egyetlen sportsikerem ugyanis az, hogy elvettem egy válogatott kosárlabdaedzőt, aki ugye a feleségem” – mondta nevetve az NLCafénak Tvrtko, aki hozzátette, hogy szerinte nagyon zúzósra sikerült a mutatványa. #szentigaz 

A lényeg itt van, 04:05-től:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top