Sztárok

Alicia Vikander: ő Michael Fassbender szerelme

Alicia Vikander neve ma még itthon talán nem sokat mond, de érdemes megjegyezni, mert az biztos: nem az idei Oscaron hallottunk róla utoljára.

Az Oscar 2016 egyik nagy díjvárományosa volt A dán lány című film, amiért végül Alicia Vikander megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó aranyszobrot. A köszönőbeszédével meghatotta a szüleit és a filmbeli partnerét, Eddie Redmayne-t is.

“Köszönöm, hogy a legjobb partner voltál. Emelted a játékomat” – mondta a 27 éves színésznő, de Redmayne arckifejezését elnézve, nem tulajdonított magának nagy jelentőséget a kolléganője sikeréből.

http://adorable-bc-pictures.com/post/140186015012/eddie-redmaynes-reaction-to-alicia-vikander

Ám nem is ez a pillanat maradt meg a friss Oscar-díjas sztárral kapcsolatban. Alicia Vikander 2014 óta van együtt Michael Fassbenderrel, ám a kapcsolatukat olyannyira nem verték nagy dobra, hogy mind ez idáig még csókolózni is csak egyszer látták őket, akkor sem rendezvényen.

Alicia Vikander: amit tudnod kell az Oscar 2016 sztárjáról

Most viszont megtört a jég:

http://youngbreakoutactresses.tumblr.com/post/140201875632/oscar-winner-alicia-vikander-thanks-michael

A 36 éves színész a Steve Jobs-filmben nyújtott alakításáért került ismét a középpontba, és egyesek szerint a svéd származású Vikander nem akarta, hogy ő legyen “Fassbender nője” a filmes szakmában. Most úgy látszik, megkapta az elismerést, amiben nem is reménykedett.

Alicia Vikander: amit tudnod kell az Oscar 2016 sztárjáról

Az Európa tíz legtehetségesebb színésze között számon tartott Alicia Vikander neve most már a tengerentúlon is a legjobbak közé került, és minden róla készült kép vagy videó felértékelődött. Igaz, elsősorban a romantikus Oscar-csók miatt, mert azért mégiscsak a romantika az első.

Például ehhez a Cannes-ban készült felvételhez még ilyen megjegyzéseket fűztek: Alicia jobban teszi, ha kiélvezi ezt a kapcsolatot, ameddig tart, mert Fassbender nem marad majd egy ilyen ismeretlen kis “színésznőcske” mellett.

Hát a hozzászólónak nem lett igaza. A pár boldogabb, mint valaha, Alicia Vikanderre pedig nemcsak az oscaros ruhája miatt emlékszünk, noha kétségtelenül az övé volt az egyik leglátványosabb választás.

Alicia Vikander: amit tudnod kell az Oscar 2016 sztárjáról

További cikkeink az Oscar 2016 érdekes pillanatairól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top