Sztárok

Ezért ők Hollywood legszebb párja: Sofia Vergara és Joe Manganiello

Voltak már Hollywoodban szép és csodás párok, akikre jó volt ránézni. Az új kedvenc viszont egyértelműen Sofia Vergara és Joe Manganiello.

Az ő románcukat akár fimen is megnézném, ha éppen valami romantikusra vágynék. Egyetlen gond csak az lenne, hogy azt gondolnám, túlságosan meglódult a forgatókönyvíró fantáziája. Pedig hát nem.

Ezért ők Hollywood legszebb párja: Sofia Vergara és Joe Manganiello

A Men’s Health magazin legújabb számában megjelent interjúban Joe Manganiello gyönyörűen fogalmazott, amikor a feleségéről beszélt. “Olyan férfi lettem végre, amilyenről álmodtam, és ennek köszönhetem, hogy találkozhattam az álmaim nőjével” – mondta a színész, aki jelenleg az egyik legkeresettebb sztár Hollywoodban, miután sikerült kigyógyulnia az alkoholfüggőségéből.

Ezért ők Hollywood legszebb párja: Sofia Vergara és Joe Manganiello

“Az emberek szeretnek kifogásokat keresni, hogy meg kell találniuk önmagukat meg ilyenek. Az vagy, aki lenni akarsz, ez ennyire egyszerű. A húszas éveimben olyan döntéseket hoztam, amelyek ellentétesek voltak azzal, amilyen ember szerettem volna lenni. A harmincas éveimben végre felnőttem” – magyarázta a 39 éves színész, aki tavaly vette feleségül Sofia Vergarát.

“Az emberek azt hiszik, ha harmincon túl vannak, akkor már leereszthetnek, mert már úgyis mindegy. Pedig éppen ellenkezőleg. Én megtaláltam életem szerelmét, mi lett volna, ha erről lemondok csak a korom miatt? Nem szabad semmit sem feladni azelőtt, hogy elérted volna az álmaidat. Ma nem lennék nős, és nem lennék ilyen boldog, ha lemondok magamról.”

Megnézem
Összes kép (1)

Sofia Vergara éppen ugyanolyan szerelmes, mint a férje. A Modern család színésznője elárasztja a közösségi oldalait a fotóikkal, és minden alkalmat megragad, amikor dicsérheti a párját.

Nézz meg ezek közül 14 képet, csak kattints értük a galériára:

Megnézem
Összes kép (1)

Annak idején ez a szerelem viharosan indult: Sofia Vergara 2014 májusában még más menyasszonya volt, két hónappal később pedig már Joe Manganiello oldalán jelent meg a nyilvánosság előtt. Aztán decemberben eljegyezték egymást, tavaly novemberben hatalmas esküvőt rendeztek. Most pedig Sofia Vergara 43 évesen a gyerekvállalásra készül férjével.

Ezért ők Hollywood legszebb párja: Sofia Vergara és Joe Manganiello

Minden alkalommal, amikor megjelennek a vörös szőnyegen, a fotósok imádják őket. Mert ahogyan egymásra néznek, ahogyan egymáshoz érnek, az magáért beszél.

Megnézem
Összes kép (1)

És ha már ők a legszebb pár, ideje megtanulni, hogyan kell kiejteni a True Blood sztárjának nevét:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top