Sztárok

Exkluzív fotók: A szürke ötven árnyalata folytatódik

Jamie Dornan és Dakota Johnson sokkal felszabadultabb a mostani forgatáson, mint a szürke ötven árnyalata felvételekor. Nézd csak!

Dakota Johnson az első rész előtt nagyon izgult, a filmbemutató utáni interjúk óta viszont úgy érzi, nincs miért szégyenkeznie. Sokkal felszabadultabb és ez érződik a forgatáson is, sőt lejön a képekről is. Filmbeli partnere, Jamie Dornan a folytatást el sem akarta vállalni, de most úgy tűnik, hogy élvezi. A két színész A szürke ötven árnyalata második részét forgatja, a szünetekben pedig láthatóan jól szórakoznak.

Exkluzív fotók: Szürke ötven árnyalata folytatódik

A 26 éves Johnson félt a második rész szexjelenetitől, mivel ezúttal sokkal több sikamlós részt terveznek, de ezeket csak később veszik fel. “Fontos, hogy egymásra hangolódjanak a főszereplők, ezért soha nem kezdődik a forgatás szexjelenettel” – magyarázta az egyik stábtag az E! online-nak.

A 33 éves Jamie Dornan állítólag csak extra pénzért tért vissza Gray szerepére, de A szürke ötven árnyalata bevételeit elnézve, minden pénzt megér, hogy a nők kedvencét ismét láthatjuk a filmben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top