Sztárok

Csobot Adél a szülés után ad nevet babájának

Azt már tudjuk, hogy kisfiú, azt is, hogy Csobot Adél kirobbanóan energikus kismama, és azt is, hogy egyre kerekedő pocakjával már várandóssága harmadik trimeszterébe lépett. Azt azonban még nem, hogy mi lesz a kicsi neve.

Ezt viszont még maga Csobot Adél és Istenes Bence sem tudja állítólag. A nevekről ugyan már van elképzelésük, de a kerekedő pocakú Csobot Adél azt mesélte a TV2 Mokkájában, hogy még semmi sem biztos, inkább csak akkor fogják tudni, hogy mit válasszanak, ha már a kezükben tartják a kicsit.

“Napról napra meglepődöm magamon, hogy mennyire jól érzem magam. Azt gondoltam, hogy most már azért lesznek majd bajok, és még mindig nem, és még mindig minden nagyon szuper.

Csobot Adél a szülés után ad nevet babájának

Vannak nevek, vannak ötletek, de még nincs meg a konkrétum, mert abban hiszek, hogy szeretném látni őt, és utána eldönteni, amikor ott először megpillantom, hogy igen, akkor ez lesz a neve” – mesélte mosolyogva Csobot Adél, aki korábban azt is kifejtette, nem biztos, hogy főállású édesanya szeretne lenni, de egyelőre még erre sem tud biztos választ. Mint mondja, az idő eldönti, hogy vállal-e fellépéseket a kicsi születése után néhány hónappal, vagy visszavonul kis időre.

Ilyen cuki Csobot Adél pocakja
Ilyen cuki Csobot Adél pocakja

“Vannak tervek, próbálom bekalibrálni, hogy nagyjából ez lesz, de előre eldönteni, azt gondolom, hogy ezt nem lehet. Annyira új lesz, és fogalmam nincs még jelen pillanatban, hogy mi fog rám várni, és milyen időszakot fogok megélni. Azt gondolom, hogy tervezni ebben az állapotban számomra lehetetlen. (…) Talán most azt mondom, hogy nem lesz az olyan sok idő, amikor én azt mondom, hogy szeretnék újra színpadon lenni, de azért nem tudom ezt így kimondani, mert lehet, hogy eltelik két hónap, és inkább egy éven keresztül otthon szeretnék maradni, csak vele, és semmit nem szeretnék vállalni. Nem tudok még erre válaszolni” – mosolygott Csobot Adél, aki múlt héten elnyerte a legjobb énekesnőnek járó díjat egy közönségszavazáson.

Gömbölyödő pocakkal vette át a legjobb énekesnőnek járó díjat múlt héten Csobot Adél
Gömbölyödő pocakkal vette át a legjobb énekesnőnek járó díjat múlt héten Csobot Adél

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top