Sztárok

Palvin Barbara bikiniben csúnyát mutat

Úgy tűnik, hogy annyira nem érdeklik Palvin Barbarát a róla szóló "duci vagy sem" cikkek, hogy most egy bokáig érő medencében múlatja az időt Las Vegasban és azt is megmutatta, mit gondol a világról.

Palvin Barbara végre egy olyan modell, aki nem a táplálkozási zavarával és soványságával, hanem inkább szexi és nőies testével hódítja a címlapokat. A napokban Palvin Parbara Las Vegasban héderel, és medencékben lubickol, amit külön köszönünk, hogy dokumentál, hiszen vadító teste mellett extravagáns üzenetet is közölt a világgal, amit mi most inkább nem fordítanánk le, a kép magárért beszél.

A szupermodell egyébként így mindenki tudtára adta, hogy nem igazán érdekli a Sports Illustrated fotózás után róla megjelent cikkáradat, miszerint nincs túl jó formában. Ezen a fotón is és az előzőeken is tökéletesen néz ki, és meg is mutatta, hogy ezzel ő is maximálisan egyetért.

Íme a bikinis Palvin Barbara és két jókora üzenet:

When in Vegas ????????

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

A fotók, ami miatt néhányan elégedetlenkedtek, néhányan pedig megvadultak:

vote for me maybe to be the Rookie of the year ???? http://www.si.com/swimsuit/rookie-of-the-year @si_swimsuit #siswim

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

just a reminder ???? vote for me to be rookie of the year ! link in my bio !! @si_swimsuit ❤️❤️❤️ thank you ????

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top