Sztárok

Palvin Barbarát megint világsztár ölelgeti

Nem túl szokatlan jelenség, hogy Palvin Barbara világsztárral bulizik, de ezúttal már azt mondhatjuk, hogy a tinik egyik nagy kedvence egyenesen kebelbarátja is a magyar szupermodellnek.

A nagy sztárcimbi pedig nem más, mint Nick Jonas, akivel a napokban a mutogatós Palvin Barbara Las Vegasban töltötte az idejét. Úgy tűnik egyébként, hogy vagy csak egy kisebb munkára, vagy valóban csak időt tölteni ment a kaszinóvárosba az olykor meztelenkedő Palvin Barbara, mert mint azt a posztjában említi, nemsokára Szöulba utazik.

Palvin Barbi és Nick Jonas egyébként nem először mutatkozott együtt, de egyes hollywoodi pletykák szerint az énekes inkább az idősebb pipiket szereti. Többször látták ugyanis Kate Hudsonnal ebédelni és síelni is voltak már. Így élünk a gyanúperrel, hogy egyelőre egy újvilági híresség sem házasodik be hazánkba, de mi azért szorítunk. Mondjuk Leónak!

Palvin Barbarát megint világsztár ölelgeti

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top