Sztárok

Ingyen jósol tenyérből Bodrogi Gyula

Nem kell a dologhoz túl sok minden, csupán néhány pohár whisky és néhány barát, akikkel koccinthat.

Izgalmas titkot árult el a Kossuth-díjas Bodrogi Gyula, aki a Borsnak mesélt hihetetlen képességéről. Persze nem vette saját magát sem túl komolyan a titok leleplezése közben az ország Süsüje, Bodrogi Gyula, de mint mondja, néhány pohárka után teljes bizonyossággal tudja megjósolni a jövőt.

“Ez amolyan marháskodás, amikor összeülünk a haverokkal. Nem kell más hozzá, mint két-három pohár whisky, és azonnal jósolni kezdek. Néha persze saját magamat is meglepem, milyen pontosan eltalálom a jövőt” – mesélte nevetve Bodrogi Gyula, aki tizenöt éve ébredt rá először képességeire.

“Na, nem szerelmi jóslatokat, betegségeket vagy szakításokat jövendölök én, inkább logikus következtetéseket vonok le tenyerekből. Húsz éve például megjósoltam, hogy lesz egy Eurázsiai Egyesült Nemzetek Szervezete, és erre tessék, létrejött az Európai Unió” – nevetett a színész, aki baráti körben bárki tenyeréből ingyen és bérmentve kiolvassa a vicces és világosan látható jövőt.

Ingyen jósol tenyérből Bodrogi Gyula

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top