Sztárok

Sajtot lehet reszelni Kate Hudson hasán – mondják

Egy jó ideje aktívan edz Kate Hudson, a rajongók pedig máris odáig vannak az eredménytől. Szerintük sosem volt olyan kockás hasa a sztárnak, mint most.

Sajtot lehetne reszelni a hasán, olyan feszes – szokták mondani, és most Kate Hudson legújabb instagramos videója láttán az egyik rajongója úgy érzi, megállja a helyét ez a mondás. A 36 éves színésznő az elmúlt hetekben gyakran posztol edzésről képet, és ezzel is szeretnék őt biztatni.

Íme egy kimerevített pillanat Hudson videójából:

Sajtot lehet reszelni Kate Hudson hasán - mondják

Itt pedig maga a videó: 

???????? #FirstTimeInTheRing ???? #ThanksPanda ????

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett videó,

Saját bevallása szerint nem éppen az edzés megszállottja, de Kate Hudson szerint csakis úgy maradhat jó formában, ha folyamatosan, de nem megfeszített tempóban edz. “Hamar elunom a monoton mozgásokat, és nem is hiszem, hogy napi 2 óra edzésre lenne szükség ahhoz, hogy jó formában maradjak. Elég 20 perc, de abba mindent bele kell adni, és javaslom, mindenki válasszon olyan edzésformát, amit szeret.” 

Sajtot lehet reszelni Kate Hudson hasán - mondják

Előfordul, hogy Kate Hudson egy rúdon pörög, vagy éppen nagyot sétál, esetleg a fiaival rollerezik egyet. De ugyanolyan mozgásnak számít nála, ha a barátnővel eltöltött délutánon 20 percet aktívan sportol: úszik, vagy csak ki-beugrál a vízből.

Sajtot lehet reszelni Kate Hudson hasán - mondják

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top