TV-sztárok

20 perc edzéssel Kate Hudson-tested lesz

Átlátszó ruhában pörög, nyújtózik Kate Hudson az Allure magazin legújabb számában. Irigylésre méltó alakját pedig napi 20 perc edzésnek köszönheti.

Saját edzéstervet és étkezést alakított ki magának Kate Hudson, hogy annak idején a terhességei után formába hozza magát, és később is meg tudja tartani, amit elért. Úgy tűnik, valamit nagyon jól csinál.

http://dailyactress.tumblr.com/post/131441272065/kate-hudson-allure-magazine-november-2015

Az Allure magazinnak adott interjúban Kate Hudson elmondta, hogy senkinek sem szeretne az életmód-tanácsadója lenni, mert nem ért hozzá. “Én csak azt tudom, ami nálam bevált. Az emberek azt gondolják, hogy naponta két órát kell edzéssel töltened, de ez hülyeség” – állítja határozottan Kate Hudson.

20 perc edzéssel Kate Hudson tested lesz

“Elég, ha napi 20 percet mozogsz, bármilyen általad választott edzésformában, és látod majd a változást. Mint például, vannak napok, amikor Ryder fiamat felültetem egy biciklire, Binget beültetem a babakocsiba és elmegyünk futni, felkocogunk a dombra. Olyanokat csinálok, amiről az emberek azt gondolják, örültségnek látszik.”

Kate Hudson azt tervezi, ír egy könyvet, hogy végre minden nő kidobhassa az ablakon a tökéletességről alkotott elképzelését. “Ez nem tanácsadó könyv, hogy mit hogyan csinálj. Egyszerűen csak leírom, nálam mi működött, és összeszedem, másoknál mi vált be.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top