Sztárok

Lagzi Lajcsi lányából híres modell válhat

Fényes modellkarrier állhat Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka előtt. Lajcsi csak az aktfotók miatt aggódik egy kissé...

 Lagzi Lajcsi büntetőügye kapcsán a lányáról, Bogiról is több kép megjelent a sajtóban, amire a divatcégek is felfigyeltek. De nemcsak itthon, hanem külföldön is van érdeklődés a fiatal lány iránt. New Yorkban, az Ötödik sugárúton az egyik nagy márka üz­letében Bogi iránt érdeklődtek. Fotózásra akarták hívni – mesélte a Borsnak a külföldről nemrég hazatért Lagzi Lajcsi.

“Először tizenöt évesen, egy neves finn fotós fényképezte őt az otthonunkban. Azóta az öccse, Istvánka készít róla képeket. Bogi idén tizennyolc lesz, ami azért lehet picit aggasztó, mert az életéről saját maga dönthet majd. Attól nem félek, hogy aktfotókat vállal. Tény, hogy nagyot néznék, ha mégis másképp döntene. Biztos, hogy leesne az ál­lam, mert érzésem szerint ő nem ilyen típus” – mondta Lagzi Lajcsi. Bogi pedig megerősítette, hogy nem kell ilyesmitől tartani.

“Sem édesapámnak, sem édesanyámnak nem kell attól tartania, hogy engem aktfotón lát viszont a jövőben. A mexikói nyaralás alatt is csak egyetlen bikinis kép készülhetett rólam, azt is az öcsém fotózhatta, de csak jó messziről” – jelentette ki Galambos Boglárka.

Lagzi Lajcsi lányából híres modell válhat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top