Sztárok

Demcsák Zsuzsa elsírta magát Kárász távozása miatt

Nincs könnyű helyzetben Demcsák Zsuzsa, aki néhány hét alatt számos kollégájától elbúcsúzott. Köztük a tegnap távozó Kárász Róberttől. Az eset megviselte a műsorvezetőt.

Ahogyan arról pénteken beszámoltunk: újabb munkatársak távoztak a hét utolsó napján a TV2-től. Köztük például két műsorvezető: a csatornánál 9 éve dolgozó Kárász Róbert és a 19 éve a TV2-nél dolgozó Dudás Ádám.

Demcsák Zsuzsa elsírta magát Kárász távozása miatt

“Kilenc éve dolgozunk együtt szinte minden reggel, és borzasz­tó­an fáj, rosszul esik, ami Robival történik. Nem akartam elhinni. Nagyon szeretem őt is és Tvrtkót is, rettenetesen sajnálom. Robi az egyik legjobb kollégám volt szakmailag és emberileg. Azt gondolom, hogy nem itt fog véget érni a mi kapcsolatunk” – mondta a Borsnak Demcsák Zsuzsa, aki hozzátette, elsírta magát, amikor megtudta a hírt.

A lap elérte a csatornától korábban távozott Vujity Tvrtkot is, aki úgy fogalmazott, hogy pár nappal korábban beszélt kollégájával, akinek akkor azt mondta, bárhogyan is alakul a sorsa, ha véletlenül úgy alakul, dolgozzanak együtt. “Robinak nagyszerű civil kezdeményezései vannak a képernyőn kívül is, remek ember. Sok sikert kívánok neki!” – mondta Tvrtko, aki a Facebookon kemény hangnemben mondta el véleményét a pénteki eseményekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top