Sztárok

Vajna Tímea végre felöltöztette Andy Vajnát

A napokban nagy a nyüzsgés Andy Vajna és felesége háza táján. Tévéstábok és világsztárok fordultak meg a portájukon, hiszen Antonio Banderas volt a vendégük. Vajna Tímea azonban mégis inkább egy férjével kapcsolatos apróságnak örült a legjobban.

 

A minap Antoni Banderas volt Vajna Tímea és férje, Andy Vajna vacsoravendége, akit hatalmas szeretettel fogadtak, minden bizonnyal jól degeszre is etették – jó magyar szokás szerint, majd ahogy azt illik, fotózkodtak is.

Közzétette: Timea Vajna – 2016. április 7.

Ez biztosan hatalmas büszkeséggel töltötte el Vajna Tímeát, aki a napokban még extra szexi bikiniben feszített a tengerparton, de ami még nagyobb örömet okozhatott Tímeának, az az, hogy végre megtalálta azt a zakót és inget, ami férjéhez a legjobban passzol.

Élünk a gyanúperrel ugyanis, hogy ő maga választotta ki az öltözéket, hiszen Vajna Tímea ízlését aligha múlja felül bárki, főleg ha ékszerekről és ruhákról van szó. A Miss Universe háziasszonyának a kisujjában van a stílustanácsadás. Eddig tehát nagy valószínűséggel azért nem láttuk Andy Vajnát ilyen csinosan, mert nem mert engedni felesége színes ötletének, inkább maradt az átlagosnál, de így valóban fessebb a filmügyi kormánybiztos.  

???? Andynek szerintem nagyon jól áll ez a szín. Imádom!

Közzétette: Timea Vajna – 2016. április 8.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top