Sztárok

Vajna Tímea a repülőn is dolgozik

Vajna Tímea fáradhatatlan, és látható, mennyire komolyan veszi a munkáját. Jó érzés lehet Nagy Nikolettának, hogy tudja: bármikor számíthat rá.

A Miss Universe 2015 világverseny a végéhez közeledik, vasárnap kiderül, kinek a fejére kerül a korona. Nagy Nikoletta a közönségszavazáson előkelő negyedik helyen végzett. A Miss Universe Hungary győztese egyben biztos lehet: sosincs egyedül, mert Vajna Tímea mindenben támogatja. 

“Tímea elképesztően kedves és nagyon segítőkész. Tényleg úgy bánt velünk már a táborban, mint egy barátnő, és úgy óvott minket, mintha az édesanyánk lenne” – mesélte korábban Nagy Nikoletta, aki most sem maradt egyedül a világversenyen.

Indulok Las Vegasba Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 2015 királynőjéhez! Szorítsatok és nézzétek élőben a közvetítést a www.missuniverse.com oldalon ❤️

Szerző: Tímea Vajna hivatalos oldala2015. december 16.

Legutóbb éppen Las Vegasban repült, és Vajna Tímea a saját oldalán osztotta meg a fenti videót, amelyben beszámolt a verseny állásáról. “Sziasztok, most repülök Las Vegasba, Nagy Nikihez, aki már kettő hete kint van. Ma lesz a megmérettetés, ahol kiderül, ki az a top 16 lány, aki az élő show során is megmutathatja magát. Nagyon szorítsatok neki, és élőben is láthatjátok a Miss Universe honlapján.”

Vajna Tímea a repülőn is dolgozik

 A show lement, és ha szeretnéd megnézni az egészet, akkor a videóra kattintva megteheted:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top