Sztárok

Az 1,7 kilós súlyt sem éri el Damu Rolandék kisbabája

Damu Rolandék kislánya szombaton jött a világra császármetszéssel. A műtétre azért volt szükség, mert a kicsi súlya állítólag csökkenni kezdett...

 Mint az NLCafé is megírta, szombaton megszületett Damu Rolandék kislánya. A kicsit még jó ideig inkubátorban tartják, hiszen a súlya nem éri el az 1,7 kilót sem. A császármetszésre azért volt szükség, mert a baba súlya csökkenni kezdett, és félő volt, hogy elsorvad alkoholizmussal küzdő édesanyja hasában.

“Való igaz, hogy nem voltam jó kismama, sokat vétettem a babám ellen… Majácska gyönyörű, igaz, koraszülöttnek számít, mivel csak egy kiló hatvanhét deka, és negyvenhét centiméter hosszú, de egy kicsit sem látszik fejletlennek, szép és arányos. Igazi kis barna hajú tündér” – mondta el Damu Edina a Blikknek.

“Magam is rettegtem, hogy az ivásom és a dohányzásom miatt egészséges legyen. Most azért mutatom meg Majácskát, hogy az a sok ember, aki szorított a lányom egészsége miatt, még ha engem elítél is, láthassa, hogy a sok jókívánság nem volt hasztalan” – folytatta Damu Roland felesége, aki tudatában van, hogy a gyámhatóság már a szülés előtt megvonta tőle a kisbaba felügyeleti jogát. “Nővéreméknél, aki vállalja egy ideig a gyámságot, berendezve várja Maját a kis babavilága. Életem csodája a pici lányom, érte képes leszek a változásra” – mondta Edina, akit nemrég megvertek a nyílt utcán.

 

Az 1,7 kilós súlyt sem éri el Damu Rolandék kisbabája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top