Sztárok

Damu Edina az alkohol miatt nem szoptathatja a kislányát

Damu Rolandék kislánya a körülményekhez képest jól van. Tápszerrel táplálják, mivel Edina a várandóssága alatt is ivott, ezért nem szoptathatja.

Szombaton megszületett Damu Rolandék kislánya. A Damu baba súlya az 1,7 kilót sem éri el, ezért inkubátorban kell tartani, de a körülményekhez képest nagyon jól van. Máris önállóan tud táplálkozni a cumisüvegből, ami valóságos csodának számít.

“Óriási szerencse, hogy még sincs alkoholszindrómája, és egészséges olyannyira, hogy már tápszert is kapott, bár néha még valóban infúzióra teszik” – mondta el Damu Edina, aki a terhessége alatt sem tette le az alkoholt. “Ha egy édesanya iszik a várandóssága alatt, nem szoptathatja a kicsit, ilyenkor van szükség a tápszerre” – mondta el a Blikknek dr. Vida Gábor szülész-nőgyógyász, aki beszélt még a koraszülésről is. “Természetesen nem jó, ha egy baba korábban születik. Könnyebben kaphat betegséget, illetve fizikai és szellemi hátrányba is kerülhet, de bizonyos esetekben az orvosok komoly mérlegelés után dönthetnek úgy, hogy az újszülött jobban jár, ha hamarabb megindítják a szülést.”

 

 

Damu Edina az alkohol miatt nem szoptathatja a kislányát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top