Sztárok

Bálint gazda: napról napra gyengébb vagyok

Bálint György, vagy ahogy mindenki ismeri, az ország Bálint gazdája a mai napig autót vezet, bár a jogosítványa hamarosan lejár, igyekszik minden alkalmat megragadni, hogy boldog pillanatokat gyűjthessen, ráadásul több követője van a közösségi oldalon, mint Liptai Claudiának.

 

Bálint gazdának persze nem ez a lényeg, hiszen minden pillanatban inkább a napi boldogságot és teendőket keresi, azonban nem tagadja, benne van a korban, ami sok veszélyt rejteget.

“Ha megkérdezik, hogy vagyok, azt válaszolom, 97 évesen. Napról napra gyengébb. Egyre rosszabbul hallok, a feleségemet különösen” – nevetett Bálint György, akit félévente kórházban kezelnek, hogy tényleg minden rendben legyen.

Bálint gazda: napról napra egyre gyengébb vagyok

“A térdem is fáj, a vérkeringésemmel sincs minden rendben. Megvisel az időjárás-változás, a kezem hideg, és néha szédülök. Tudom, hogy ez egy folyamat, és ha egyszer jön egy komolyabb betegség, akkor vége lesz. (…) Nem akarom sürgetni, mert az élet csodálatos dolog, de én már a saját jövőmről nagyon keveset gondolkozom: úgy érzem, megcselekedtem, amit kellett, akárhogy is osztok-szorzok. De nem félek a haláltól, ez is az élet része” – mondta Bálint György a BEST magazinnak. 

 

Bálint gazda: napról napra egyre gyengébb vagyok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top