Sztárok

Gönczi Gábor évfordulót ünnepel szombaton

Csillogó szemmel, büszkén és hatalmas lelkesedéssel mesélt Gönczi Gábor arról, hogyan ünneplik Szőke Szabolccsal a 25. évfordulójukat.

Eddig két dolog állandó volt Gönczi Gábor életében: az egyik, hogy az RTL állandó munkatársa, a másik pedig a zenekara. Gönczi nemrég munkahelyet váltott, és ahogy mondta, a Fókuszt is a saját gyerekének érezte, a másik nagy szenvedélye pedig a Smile együttes, amiről minden alkalommal büszkén mesél.

A Mokka vendégeként reggel azt is elmesélte: idén 25 éve, hogy Szőke Szabolccsal összeálltak, szombaton az évforduló örömére hatalmas koncertet terveznek.

Gönczi Gábor évfordulót ünnepel szombaton

“A csapat alapítótagjaiként mi Szabival még mindig benne vagyunk az együttesben, és jöttek hozzánk folyamatosan. Jelenleg 10 fölötti a létszáma a zenekarnak, tehát sokan vagyunk” – mesélte a Tények új műsorvezetője, aki a zenekar két énekesnőjével együtt volt a műsor vendége.

Gönczi Gábor évfordulót ünnepel szombaton

Mint kiderült, a Smile név is Gönczinek köszönhető, mert a Démon zenekarba lépett be eredetileg, de szerinte valami barátságosabb elnevezés azért szerencsésebb volt.

Hogy hogyan is kezdődött Gönczi zenei karrierje, az a videóból kiderül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top