Sztárok

George Clooney szerelmi vallomása nem vall rá

George Clooney az a fajta riportalany, aki mindenből viccet csinál, ami a magánéletét érinti. Ezúttal azonban nem így volt.

Amióta George Clooney összejött Amallal, gyakorlatilag új ember lett. Ahogyan ő fogalmazott, a felesége mellett találta meg önmagát igazán.

“Sosem voltam boldogabb egy kapcsolatban, és nem is tudnék ennél jobbat elképzelni. 52 évesen megtaláltam az életem szerelmét, ami leírhatatlan” – nyilatkozta a színész az Esquire magazinnak. 

George Clooney szerelmi vallomása nem vall rá

George Clooney a felesége mellett találta meg önmagát, ahogyan fogalmazott, már tudja, hogyan szeretne nyomot hagyni a világban. És nem, nem arról van szó, hogy hamarosan bővül a Clooney család, és Amal sem terhes. Saját bevallása szerint “hét-nyolc időt álló filmet” készített, de ezeken felül sokkal fontosabb témában találta meg az élethivatását: menekülteken akar segíteni. Ebben pedig a felesége is társa.

George Clooney szerelmi vallomása nem vall rá

“Amal és én egy egészen más szinten mozgunk ilyenkor, egy egészen más világban, ahol megmutathatjuk, mire vagyunk képesek. Nyoma van annak, amit teszünk.”

Clooney úgy gondolja, a felesége mellett nyitottabb lett és jobban felvállalja az érzéseit, mint bármikor korábban. Annak idején inkább gyengeségnek gondolta, amiről most állítja, csak az igazán erős emberek képesek kimutatni a valódi érzéseiket, mert megingathatatlanok.

“Megszűnik a külvilág zaja, a kritikák nem jutnak át. Amallal egy külön világunk van, mi abban élünk.”

Clooney szerelmi vallomása nem vall a színészre, korábban el sem tudta volna róla képzelni senki, hogy ilyenekről nyilatkozik. Igaz, mástól talán sablonos ömlengésnek hatna, de a sztár ismerősei szerint még tőle is szokatlan.

George Clooney szerelmi vallomása nem vall rá

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top