Sztárok

Csodálatos új fotó a ma 90 éves II. Erzsébetről és a dédunokáiról

Április 21-én, II. Erzsébet 90. születésnapjának hajnalán hozták nyilvánosságra a királynőről és dédunokáiról készült legfrissebb képet. Egyszerűen csodálatos!

 

Boldog születésnapot, II. Erzsébet!

A brit uralkodó 90. születésnapja alkalmából ma az NLCafén II. Erzsébet-napot tartunk. Olvasd el, hogyan lett királynő II. Erzsébet, nézd meg a róla készült legkülöncebb giccstárgyakat! Ráadásul, most a királynő fotóival illusztráljuk cikkeink többségét, így tisztelgünk II. Erzsébet előtt.

II. Erzsébet 90. születésnapja, talán a róla készült eddigi leg-leg-leg fotóval indult. A képet a Vouge egyik fotósa, a sztárok kedvenc fényképésze, Annie Leibovitz készítette. Több fotó is készült, ezek közül az elmúlt órákban több ezren megosztották már azt, amin II. Erzsébet látható a dédunokáival, és a két legfiatalabb unokájával. Nézzétek csak!

 Csodálatos új fotó a ma 90 éves II. Erzsébetről és a dédunokáiról

Kik vannak a képen? KözépenII. Erzsébet. Balról jobbra: ( a királynő legfiatalabb unokái) James, Viscount grófja, Lady Lujza Alíz Erzsébet Mary Mountbatten-Windsor, (a királynő dédunokái) Mia Tindall, Charlotte hercegnő, Savannah Phillips, György herceg és Isla Phillips

A fotó a windsori kastélyban készültek húsvétkor. A sorozatból még kettő kép került ki az éjszaka. Az egyiken II. Erzsébet látható egyetlen lányával, Anna hercegnővel. A másikon pedig az uralkodó mosolyog kedvenc kutyái társaságában.

Csodálatos új fotó a ma 90 éves II. Erzsébetről és a dédunokáiról

Szerdán reggel egyébként azt a családi fotót láthattuk, amelyből még idén elkészülnek az új bélyegek. II. Erzsébet, valamint a trón várományosai: fia, Károly herceg, unokája, Vilmos herceg és dédunokája, György herceg.

Csodálatos új fotó a ma 90 éves II. Erzsébetről és a dédunokáiról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top