Sztárok

Mariah Carey mellbimbója kikandikált a ruhából

Amennyire szereti az énekesnő a szűk ruhákat, kész csoda, hogy nem fordul elő sűrűbben ez a kis ruhabaki. Mostani viseletével Mariah Carey még annyit sem bízott a képzeletünkre, mint eddig.

Legyünk pontosabbak: Mariah Carey mellét csak nyomokban takarta a ruhája. Az apró kis feketére nem pazaroltak túl sok anyagot a készítésekor, de valószínű az is, hogy nem ekkora dekoltázsra tervezték. 

Mariah Carey melle kikandikált a ruhából

Mariah Carey korábbi csillogó-villogó ruháival ellentétben ezt a darabot akár szolidnak is nevezhetnénk, de azért ez mégis csak túlzás lenne, hiszen a keble gyakorlatilag fedetlen. Igaz, hogy az énekesnő az utóbbi időben rengeteget fogyott, főleg mert valami extradögös menyasszonyi ruhát akar viselni az idei esküvőjén, de a mellméretén ez nem változtatott.

Mariah Carey melle kikandikált a ruhából

Carey vőlegénye, James Packer kifejezetten szereti, hogy a telt idomú sztár ilyen bevállalósan öltözködik, szerinte ugyanis egy nő legyen magabiztos, aminek része, hogy elégedett magával, és nem mások véleményére hagyatkozik. Nos, az is biztos: ha Mariah adna mások véleményére, nem ebben a feketében sétálgatna Párizs utcáin.

Mariah Carey melle kikandikált a ruhából

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top