Sztárok

Beyoncét rommá retusálták, indul a cirkusz

Beyoncé legújabb sikere előtt akart tisztelegni az amerikai W magazin, de nem sült el túl jól. A rajongók hatalmas cirkuszt csaptak az agyonretusált kép miatt.

Beyoncé legújabb sikere, a Lemonade folyik a csapból is. Bárhova kattintasz a neten, biztosan belebotlasz a dalba valamilyen formában. Leginkább persze azért, mert Beyoncé a férje hűtlenségéről énekel. Jobban mondva, erre lehet következtetni abból, hogy több nő is magára vette a dal mondandóját, bár már ezzel kapcsolatban is több teória látott napvilágot. 

De most ugorjunk oda, hogy az énekesnő hatalmas sikere előtt a W magazin ezzel a fotóval tisztelgett.

Patrick Demarchelier képe azonban felháborította a rajongókat, mert szerintük az agyonretusált Beyoncé a közelében sincs annak, amilyen az énekesnő a valóságban. 

“Beyoncé a hűtlenségről énekel, a megbocsátásról, és hogy nem kell mindennek tökéletesnek lenni. Erre egy felismerhetetlenre photoshopolt képpel ünnepeljük ezt meg. Bravó” – írta az egyik felháborodott kommentelő. Legtöbben azt tették szóvá, hogy az egyik legismertebb énekesnőről mindenki tudja, ennél azért jóval kerekdedebb.

“Nagyon feltűnő az a szakadék a combjai között. Ekkora hátsóval ez nem természetes” – magyarázta más, de azért tegyük hozzá, hogy a fotó 2011-ben készült, vagyis azelőtt, hogy Beyoncé teherbe esett

Felhozták a sztár védelmében, hogy most is így néz ki például az ELLE májusi címlapján, persze ki tudja, mennyire retusált ez a fotó.

Viszont némi időt töltve Beyoncé közösségi oldalán, a megosztott képeket elnézve döntse el mindenki maga, hogy mi a véleménye a májusi címlapról és Beyoncé képeiről.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top