Sztárok

Egymásnak esett a két barátnő a Farmon

Hatalmas cirkusz lesz ma is a Farm adásában. A közösséget ugyanis egyre jobban kiakasztja, hogy Cintia nem hajlandó alkalmazkodni és elvégezni reggeli teendőit. Barátnőjét, Diát annyira megviseli a lány viselkedése, hogy sírva panaszkodik.

 

Tegnap még együtt sírtak, ma este viszont már egymás torkának esik majd Dia és Cintia a Farmon. Cintia ugyanis továbbra sem hajlandó reggel felkelni, ami már a játékostársainál is kivágta a biztosítékot. Nyomást gyakorolnak a heti gazdára, hogy hívjon össze Farm-bíróságot, ott döntsék el, hogy Cintia bűnös-e.

Farm Dia azonban a barátságukra való tekintettel alkut ajánl a hétalvó barátnőjének: “ha megígéred, hogy innentől kezdve időben felkelsz, akkor nem hívom rád össze a bíróságot”. Cintia ettől még inkább csökönyössé válik: magára húzza a takarót és alszik tovább. “Cintia nincs tekintettel rám, senkinek nem fogom hagyni, hogy aláássa a tekintélyemet” – panaszkodik sírva Dia “mindenki Brigijének”. A heti gazda be is keményít, és megbosszulja Cintia viselkedését. De hogy mivel fogja Dia megrendszabályozni az engedetlen lányt, az kiderül a mai adásból.

Egymásnak esett a két barátnő a Farmon

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top