Sztárok

Elkelt Lagzi Lajcsi 2,7 milliárdos birtoka

Úgy tűnik, már a szerződést is megkötötte Lagzi Lajcsi és az új tulaj.

A Story magazin azt írja, a 125 napot börtönben töltött Lagzi Lajcsi nehezen válik meg saját birtokától, hisz mint mondja, minden az övé, ameddig a szem ellát. Ennek ellenére egészen hamar elkelt a birtok, aminek adásvételi szerződését a lap szerint már alá is írták a felek.

Fáj a szívem elhagyni az otthonomat, hisz mindent itt hagyok, de bárhova is vet a sors bennünket, az együtt megélt emlékeinket a szívünkben megőrizzük (…) Ez a ház a dolgozószobám, itt szoktam zenét szerezni, szöveget írni – mondta a korábban külföldön járt Lagzi Lajcsi, aki a birtok több szegletét minden porcikájával magáénak érzi, hiszen saját kezűleg is készített néhány dogot.

Lagzi Lajcsi húsz éve vásárolta meg a halastó partján fekvő birtokot, és szinte folyamatosan fejlesztette, a kastélyt felújíttatta, és villát is építtetett a kőfallal körülvett telekre, az 50 méteres úszómedencéről nem is beszélve.

“Ezen a tavon tanultak meg a gyerekek vízisízni és jetskizni, és ide vonulnak el ma is, ha magányra vágynak” – folytatta Lagzi Lajcsi aki korábban azt állította, megpróbálták megfélemlíteni. A birtokhoz egyébként egy hatalmas akácerdő is tartozik, amiben ma már vadak bóklásznak. Az erdősítésben korábban a kis Lala, Lajcsi fia is segédkezett: tíz centis vesszőket traktorról dugdosták a kiásott gödrökbe. 

Elkelt Lagzi Lajcsi 2,6 milliárdos birtoka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top