Sztárok

Marsi Anikó alakján van még mit dolgozni

Érdemes megújulni minden nagyobb feladat előtt, ebben hisz a Tények új műsorvezetője. Marsi Anikó szerint azonban van még min dolgoznia.

Hogy mennyire lelkes Marsi Anikó, amiért a Tények műsorvezetője lett, arról már beszélt korábban. Most pedig Gönczi Gáborral együtt néhány kulisszatitokba is beavatták a nézőket.

Marsi Anikónak

“Egy új feladat, egy új kihívás előtt érdemes megújulni”  értettek egyet, de azért Marsi Anikó úgy érzi, van még min változtatni.

Marsi Anikónak

“Az alakomon van még mit formálni. Dolgozom az ügyön, csak az a baj, hogy a heti, napi rendszeres kis futásaimat nem tudtam eszközölni, mert volt egy kis derékfájásom. De ami késik, nem múlik és azt remélem, hogy csúcsszuper formába hozom magam, mondjuk, egy hónapon belül.”

Marsi Anikónak

A Tények új műsorvezetői már nagyon készülnek a közös munkára, naponta többször beülnek a stúdióba gyakorolni. Ha pedig a videóra kattintasz, akkor megnézheted, hogyan készültek a reklámfotók és hogy Gönczi Gábor szerint nem baj, ha beleviszi az egyéniségét a hírműsorba, mert ettől lesz egyedi és emberi:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top