Sztárok

Charlotte hercegnő egyéves, de már tudjuk, milyen jövő vár rá

Egy különleges technikával készült, most közzétett fotóból megjósolták, hogyan néz ki majd felnőttként a ma egyéves Charlotte hercegnő. De ennél pontosabban meg lehet mondani, milyen élet vár rá az elkövetkezendő 17 évben.

Ma ünnepli első születésnapját Charlotte hercegnő, pedig olyan, mintha tegnap lett volna, hogy Katalin hercegné ott állt a karjában a kislányával a kórház előtt, a szülés után néhány órával.

De térjünk vissza a mai naphoz, hiszen nagy sürgés-forgás lesz a Kensington-palotában: hozza majd az ajándékot Károly herceg és Kamilla, a Middleton nagyszülők, és Gan-Gan, azaz II. Erzsébet is küld majd neki meglepetést.

Megvan, hogy néz majd ki Charlotte 18 évesen

Az első ajándékot már meg is kapta, mégpedig egy különleges technikával készült fényképet. Tulajdonképpen a rendőrség használja ezt a módszert, rég eltűnt emberek utolsó képeit szokták így frissíteni.

Charlotte hercegnő egyéves, de már tudjuk, milyen jövő vár rá

A fotón az látszik, hogyan néz ki majd a hercegnő 17 év múlva. A kép elkészítéséhez amúgy a szülei arcvonásait vették alapul, de számos, Katalinról és Vilmosról tinikorában készült felvételeket is felhasználtak hozzá. Ebben a fotóban még a négy nagyszülője fényképe is benne van valahol.  

Megtervezett jövője van

Na de sok víz lefolyik a Temzén, mire a hercegnő 18 lesz. Addig pedig egy, a kortársaitól eltérő gyermekkora lesz. Minden bizonnyal a többi Windsorhoz hasonlóan előbb tanul meg lovagolni a póniján, mint futni. Biztos, hogy Charlotte követi majd bátyját a Sandringham-kastély melletti Montessori-rendszerű óvodába, később pedig egy londoni iskolába.

Princess Charlotte Elizabeth Diana of Cambridge.????

Cambridge Family (@charlotteofcambridge) által közzétett fénykép,

A hercegnőt meg majd a testőrök követik mindkét helyre, törvény írja ugyanis elő neki már most, hogy éjjel-nappal három testőr el nem mozdulhat mellőle, így bent ülnek majd vele a tanteremben is. A biztonságot nagyon komolyan veszik, mint a királyi család minden tagjának, már neki is van egy kicsi, bőr alá ültetett chip a testében, mely jelzi, hol tartózkodik. Ez emberrablásnál lehet fontos. Ha már az állandó testőri jelenlét szóba került, Charlotte soha nem lesz egyedül. Nem megy el vásárolni, helybe hozzák majd neki a ruhákat, nem ugorhat be csak úgy spontán egy étterembe, barátnőivel egy diszkóba, naptára állandóan tele lesz kötelező programokkal.

Princess Charlotte Elizabeth Diana of Cambridge.????

Cambridge Family (@charlotteofcambridge) által közzétett fénykép,

A kínai csak egy a kötelező nyelvek közül

Hogy kötelezettségeit elláthassa, nyelveket is kell tanulnia. A Windsoroknál hagyomány, hogy már gyermekkorban a diplomáciában oly fontos nyelven, franciául is tanulnak, ez alól Charlotte sem lesz kivétel. De minden bizonnyal neki, mint öccsének is, a spanyol és a kínai nyelvet is el kell sajátítania. Erre gazdasági okok miatt van szükség az egyre bővülő kínai, illetve közép- és dél-amerikai kereskedelem miatt.

Charlotte hercegnő egyéves, de már tudjuk, milyen jövő vár rá

Profi szintű integető lesz

Mivel már kislány korában is rendszeresen részt kell vennie eseményeken, a következő években meg kell tanulni integetni, nyugton maradni, állni. Bizony állni, nem dülöngélni, nem egyik lábról a másikra támaszkodni, hanem kissé nyitott lábakon állni. Erre mondta egyszer Charlotte dédanyja, a királynő, hogy talán nem sikkes, de legalább kényelmes pozíció.

György herceg és Charlotte hercegnő
György herceg és Charlotte hercegnő

Kamaszkora nem lesz leányálom

A tinikor lesz számára a legnehezebb, több okból is. Egyrészt biztos, hogy míg György herceg a Windsor melletti Eton College-ben folytatja majd középiskolai tanulmányait, és bármikor hazaugorhat, addig Charlotte-nak kissé távolabb, a bentlakásos wiltshire-i Marlborough College-ban kell majd tanulnia. Itt tanult a királynő lánya, Anna hercegnő és Charlotte édesanyja, Katalin is.

Másrészt üldözni fogják a fotósok, akik meg akarják örökíteni majd az első randevúját, az első fiúját, az első csókját is. Na meg hogy mibe öltözik. Mindenki össze fogja hasonlítani a ruháit az anyjáéval, sőt a nagyanyjáéval, Diana hercegnőével is.

Charlotte hercegnő egyéves, de már tudjuk, milyen jövő vár rá

A hercegnő férje kerestetik

Ám a legnehezebb feladat majd valamikor 18 éves kora után vár rá: találni egy férfit, aki megelégszik azzal, hogy mindössze “Charlotte hercegnő férje” legyen, hogy eseményeken három lépéssel utána menjen, hogy az egész életét a nyilvánosság előtt, aranykalitkában élje. És hogy ne a hírnevet akarja a férfi, hanem valóban szeresse a hercegnőt. Ahogyan Vilmos és Katalin szerelemből házasodtak, valószínűleg Charlotte is így tesz majd. De addig még sok víz lefolyik a Temzén…

Charlotte hercegnő egyéves, de már tudjuk, milyen jövő vár rá

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top