Sztárok

László Boldizsárt elhagyja szerelme

A szakítás sosem kellemes érzés, pláne, ha az ember friss apuka… Álmainkban sem kívánjuk senkinek ezt a párosítást! Szerencsére előbbi az operaszínpadon, utóbbi a való életben történik éppen az énekessel.
László Boldizsárt elhagyja szerelme

Az egykori Cotton Club Singers frontembernek érzelmes nyara lesz, az már biztos! Kedvese, Nánási Helga a napokban ad életet közös kislányuknak, ezzel pedig kerek 20 év után állítja apai teendők és örömök elé a sármos operaénekest.

A mindig elfoglalt sztár bízik benne, hogy ott lehet a bébi körüli fontos dolgoknál, bár rengeteg fellépése van, és új szerepek is várnak rá. Az egyik nagy feladat a Szegedi Szabadtéri Játékok idei bámulatos operaprodukciójában találta meg: július 1-jén és 2-án ő játssza Eriket A bolygó hollandiban.
Galaktikus körülmények közt adják elő az operát. Hat méter átmérőjű bolygó, űrállomás, gabonatábla lesz a színpadon. Még az is előfordulhat, hogy Boldizsárnak szkafanderben kell szerelmet vallania darabbeli párjának.

A szokatlan és minden bizonnyal erőt próbáló feladat sajnos így sem lesz eredményes: a történet szerint Senta elhagyja őt, hiszen a lányt örök szerelem fűzi a titokzatos hollandihoz. A viszonzatlan érzelmek okozta szenvedést Boldizsár szerencsére meleg családi környezetben pihenheti ki – immár kibővült létszámmal.  

A bolygó hollandiban többek közt a világsztár énekes, Paul Potts lesz a partnere, olyan neves operisták mellett, mint Rálik Szilvia, Kálmándy Mihály vagy épp Wiedemann Bernadett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top