Sztárok

Szinetár Dóra nyáron kontinenseket jár be

Míg férje és gyermekei Szegeden ütik el az időt a nyári szünetben, addig a színésznő két hónap alatt gondolával bejárja a csodálatos Velencét, felfedezi Hollywood romantikus oldalát, majd kiruccan egy színpompás török bazárba.
Szinetár Dóra nyáron kontinenseket jár be

Persze a színésznő nem olyan kegyetlen, hogy ennyi időt töltsön távol a családtól. Külföldi barangolásait csupán a színpadon ejti meg, és a Szegedi Szabadtéri előadásaiban él majd át ilyen változatos kalandokat. Kemény munkával telik tehát számára az idei nyár, hiszen három darabban is láthatjuk őt a Dóm téren.

A nyár egyik leginkább várt szuperprodukciója az Ének az esőben lesz, amiben szokatlan szerepet kapott: Lina Lamont-ként azt kell eljátszania, hogy pusztítóan hamisan énekel, és ezért egy másik színésznővel akarják őt lecserélni. Augusztus 12-én, 13-án, 14-én, 19-én és 20-án nézheted meg a darabot.

Ki ne emlékezne Gene Kelly felejthetetlen táncára az esőben? A népszerű színésznő is szívesen nézi meg újra és újra ezt a jelenetet minden idők legnagyobb mozisikeréből, amit most musical-előadássá varázsolnak Szegeden. “Hasonló felszabadító élményem kislánykoromból van. Sokszor bicikliztem az igazi, meleg, nyári záporban – árulta el nekünk. – Ilyenkor mindig nagyon szabadnak éreztem magam.”

Július 15-én és 16-án az Én és a kisöcsém érkezik a Szabadtérire a Budapesti Operettszínházból. A Velencében játszódó mulatságos történetben Kelemen Katóként, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lányaként tündököl, aki férfinak öltözve Olaszországig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű pasit. A szereplők közt olyan népszerű sztárokat találsz még, mint Dolhai Attila, Peller Károly és Homonnay Zsolt.

Tavaly hasonló sztárszereposztással fűszerezett előadásban, a Tévedések vígjátékában Pálmai Anna testvéreként láthattuk Szinetár Dórát bolondozni. Az előadásban egy nyüzsgő keleti városka mindennapjait bolygatja fel jó pár szerepcserés véletlen. A komédiában ismét megnézheted Csuja Imrét, Szabó Győzőt és Adorjáni Bálintot is, augusztus 27-én.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top