Sztárok

Farm: Brigi máris kifelejtette jövőjéből Gergőt

Farm Brigi elmesélte, hogyan képzeli a jövőjét 20 év múlva, ám Gergőt még csak meg sem említette, pedig napokkal ezelőtt még óriási volt szerelem, megbocsátás és egyetértés.

 

Érdekes beszélgetés zajlik majd ma este a Farmon, a játékosok ugyanis azt osztják majd meg egymással, mi lesz velük 20 év múlva, természetesen úgy, hogy ők nyerték meg a 20 millió forintos főnyereményt. A legmeglepőbb jövőképpel kétségkívül Brigi rukkol elő, ugyanis egy szóval sem említi meg Farm Gergőt a vízióban, csak Dórit említi meg a játékosok közül, hogy vele biztos fog majd még csirkét kopasztani.

Farm: Brigi máris kifelejtette jövőjéből Gergőt

Gábor rá is kérdez, “és Gergő?” amire a háromgyerekes anyuka nem is reagál. Attila a riportszobában el is mondja, hogy “Brigi azért nem említette meg Gergőt a 20 év múlva elképzelt jövőjében, mert nem is fog szerepelni benne, nem lesz ebből kapcsolat a külvilágban”.

Hogy Gergő jövőjében szerepel-e Brigi, és hogy vajon ki nyitna sztriptízbárt a főnyereményből, az kiderül a ma esti adásból.

Farm: Brigi máris kifelejtette jövőjéből Gergőt

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top