Sztárok

Kristen Stewart: nem tartom magam leszbikusnak

Már egy jó ideje téma Kristen Stewart szexualitása, sokan pletykának gondolták, hogy egy nővel volt viszonya. Most először ő válaszol.

Miután az Alkonyat két sztárja, Robert Pattinson és Kristen Stewart  nagyjából a sikerfilmek után szakítottak, a rajongók nem tudtak beletörődni abba, hogy a filmbeli szerelmesek soha többet nem jönnek össze. Pedig mindketten állították, hogy barátként igen, de partnerként nem tudnak együtt élni. Na, ezt az ezer éves történetet csak azért hoztam fel, mert nagyjából ebbe ragadtak be a színésznő rajongói, akiknek eleinte hihetetlen volt, hogy Kristen Stewart egy nővel van együtt. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán.

Kristen Stewart először a másságáról

Viszont még zavarosabbá tette a sztorit, hogy Stewart anyja áldását adta a leszbikus kapcsolatra, majd egy nappal később már kihátrált, mondván, félreértették, meg különben is, a lánya nem örült, hogy a magánéletéről beszélt.

Kristen Stewart így beszél a másságáról
Sosem volt olyan dögös a színésznő, mint a divatház fotózásán

Közben pedig egyre nyilvánvalóbb volt, hogy a 26 éves sztár Stephanie “Soko” Sokolinskivel van együtt, és a két nő szakítása sem maradt titokban, Stewart rengeteget kommentálta mások leszbikus vagy biszex viszonyait.

Kristen Stewart így beszél a másságáról

Most viszont a Variety legfrissebb számában megjelent interjúban az újságíró kitért Stewart szexualitására is, aki most először válaszolt egy ilyen kérdésre. Vagyis, mondjuk, hogy válaszolt. “Nem ennek mentén határozom meg, hogy mi vagy ki vagyok. Ha ezt nem érted meg, akkor nincs miről beszélnünk…Nem kell rögtön meghatároznod vagy definiálnod magad.”

Kristen Stewart különösen frusztrálónak tartja a leszbikus/meleg közösség felől érkező nyomást, akik szeretnék őt mint jó példát felhozni, ő pedig nem akarja, hogy leszbikusnak bélyegezzék. “Volt néhány kérdés arról, ki vagyok. Furcsa felelősséget éreztem, mert nem akartam gyávának tűnni. De semmi sem tűnt megfelelőnek, szóval úgy voltam vele. ‘Hogy a francba definiáljam ezt?’ Inkább nem teszem. Plusz nem akartam kicseszni másokkal. Nem akartam az a példa lenni, hogy jaj de könnyű minden. Nem akarom, hogy mások hülyének érezzék magukat, amiért nehéz időszakot élnek meg ezzel kapcsolatban.”

Kristen Stewart így beszél a másságáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top