Sztárok

Naomi Campbell felismerhetetlen a fotóin

30 éve kezdődött Naomi Campbell karrierje, szóval nem nagy kihívás neki egy fotózás. Ami viszont nagy szó, hogy gyakorlatilag felismerhetetlen.

Alig volt 16 éves Naomi Campbell, amikor a brit Elle magazin címlapjára került és mivel a divatszakmában máig az egyik legismertebb modell, ezért a brazil Vogue a megjelenése 41. évfordulójára úgy érezte, ő a tökéletes választás.

Naomi Campbell felismerhetetlen a fotóin

A végeredmény ismét látványos lett, és bár már korábban is készültem érdekes címlapok Naomi Campbellről, a modell a mostani fotóin gyakorlatilag felismerhetetlen, legalábbis első pillantásra. 

Ma már természetes, hogy egy magazin engem választ a címlapjára, de fogalmam sincs, hány szerkesztőt kellett annak idején Anna Wintournak (a Vogue főszerkesztője – a szerk.) meggyőznie 1989-ben, hogy első afroamerikaiként a szeptemberi amerikai Vogue címlapjára kerülhessek, ami az év legfontosabb kiadványa minden alkalommal” – mondta a most 45 éves modell. 

Saját állítása szerint a mostani képek azért is mások, mert már sokkal érettebb lett. Naomi Campbell magát későn érő típusnak tartja. “Sok idő telt, de megkomolyodtam” – állítja.

Az új fotói állítólag egy új oldaláról mutatják be a modellt. Mindenki döntse el maga:

http://global-fashions.tumblr.com/post/143954918779/naomi-campbell-vogue-brazil-may-2016-photos-zee

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top