Sztárok

Új tévékkel szőnyegbombáz a TV2

Hat új kábelcsatornát indít a TV2-csoport – jelentette be kedden Fischer Gábor, a társaság kábelportfóliójának programigazgatója.

Fischer Gábor a TV 2 kábelüzletágának igazgatója a siófoki Media Hungary konferencián összeg említése nélkül azt mondta: az elmúlt másfél évtized legnagyobb programfejlesztését hajtja ezzel végre a társaság, jól célzott, világos stratégiával rendelkező adóvá alakítva valamennyi csatornáját

Új tévékkel szőnyegbombáz a TV2

A Super TV2-t a piac harmadik számú szereplőjévé akarják tenni, a csatornán ősztől naponta négyórányi saját gyártású tartalom, show-műsorok, fikciós alkotások mennek majd,emellett pedig egy később bejelentendő “nagyon komoly beruházást” is elindítanak.

Isaura TV néven szappanoperaadójuk is indul, az új gasztrocsatorna a Chili TV lesz; elindul Zenebutik, a Joy TV életmód-csatorna, a FEM3 Prime TV-vé alakul, a Kiwi TV pedig meséket kínál. A PRO4 M+ néven mozifilmeket kínál majd, emellett pedig két újabb csatornát is indítanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top