Sztárok

Péter Szabó Szilvia babát vár

Újra gólyahír a Nagy Duettben! Péter Szabó szilviai kisbabát vár. Az énekesnő majd kicsattan a boldogságtól.

Nehéz időszakon van túl Péter Szabó Szilvia, aki nem bánta meg, hogy nős férfival kezdett, ami miatt még a Nox időszakában nagy szerelmi  csalódás érte, ezért is költözött Ausztráliába, majd Londonba, ahonnan három és fél éve végül hazajött, hogy újraépítse szólókarrierjét. Párjával, Völgyesi Györggyel, aki a Unique együttes énekesnőjének öccse, május elején ünnepelték a második évfordulójukat és hamarosan még nagyobb ünneplésre lesz okuk, ugyanis az énekesnő babár vár – írja a Bors.

“Szilvi már kerüli a szűk ruhákat, noha nem nagyon látszik még rajta semmi. El­képesztő étvágya van, a mosolyt le sem lehet törölni az arcáról. Su­gárzik, és arra is figyel, hogy ne csináljon megterhelő dolgokat. Élete legszebb időszakát éli, közben pedig azt csinálhatja, amit a legjobban imád: énekelhet. Boldogsága és pozitív kisugárzása átjárja A Nagy Duett színpadát” – mondta el a lapnak az egyik stábtag, aki azt is el­árulta, hogy a produkcióban gyorsan elterjedt az örömhír, noha Péter Szabó Szilvia még titkolta volna az áldott állapotot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top