Sztárok

Damu Edina pszichiáterhez fordul

Damu Edina hat nap után újra meglátogatta a kislányát, és nyilatkozott az alkoholról, valamint a jövőképéről is...

Damu Edina újra iszik, és azt is elmondta, hogy miért. Már elfogadtam, hogy tönkrement a házasságom. De azt, hogy ha Majácska felsír, és nem vehetem a mellemre, képtelen vagyok orvosi segítség nélkül feldolgozni. Úgy érzem, elvették tőlem, nem lehetek édesanya, pedig ez adott értelmet az életemnek. Ördögi kör, de ezért menekültem újra az ivásba, pedig az alkohol az oka a helyzetnek – mondta a Blikknek.

Hozzátette azt is, hogy korábban, amikor irodavezetőként dolgozott, nem ivott. “Annak idején Roland erőltette, hogy hagyjam ott a jól fizető állásomat, mert el akar minket tartani. Ekkor kezdődtek a bajok és a pénztelenség. Elmegyek a családsegítő által ajánlott pszichiáterhez, és munkát keresek. Ez az egyetlen jövőképem a Roland nélküli új életemhez. Ő a gyermekem édesapja, szereti Maját, láthatja is korlátlanul, de nélküle kell folytatnom”  mondta Damu Edina, aki hat nap után újra meglátogatta a kislányát.

 

Damu Edina pszichiáterhez fordul

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top