Sztárok

Elítélte a bíróság Demcsák Zsuzsa volt férjét

Demcsák Zsuzsa volt férjét rongálás és testi sértés miatt pénzbírságra ítélte a bíróság. A lopás vádja alól felmentették a férfit.

Demcsák Zsuzsa feljelentése szerint férje bántalmazta, meglopta és összetörte több vagyontárgyát. A bíróság a lopás vádját nem találta bizonyíthatónak, rongálás és bántalmazás miatt viszont elmarasztalta Demcsák Zsuzsa volt férjét.

Elítélte a bíróság Demcsák Zsuzsa volt férjét

Amint emlékezetes, a bíróság első fokon felmentette a volt férjet.  A felmentő ítélet miatt csalódott műsorvezető akkor a következőket írta:

“Nem hiszem el, hogy rettegésben kell élnem továbbra is. Két kitűnő tanuló, sikerekben gazdag, csodálatos gyereket nevelek, akikkel minden este a lecke és a vacsora után együtt bújunk ágyba, egymás kezét fogva alszunk el. Magammal semmit sem törődöm, de ez nem is számít. Jön egy ember, akinek szeretni kéne őket, aki papíron az apjuk és megfenyeget, hogy elveszi őket, amikor a havi 20e forintos tartásdíjat sem fizeti. Hol élünk, hogy nekem kell rettegnem? Ki véd meg engem??? Ki véd meg minket? Ki segít????”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top